skywalker10 Orjinal Mesajı Yazan: fbercan25 ya babalar alalı epey oldu ama daha bi şey göremedim hala arıyom nerden gönderilecek siz nerden gönderiyosunuz nasıl gönderiyosunuz.... Login olduktan sonra sol altta invite a friend var oraya göndericeğin kişinin mailini yaz ve gönder..
@RTEGA Beyler adsl 3gb sınırlı olan 8 saatmış günde ama mesala bugun hic girmedim yarın 16 saat girebiliomusum doğrumu yanlıs mı????tam olarak anlatırmısınız...
TeKiN uA Anlatıyım İstedigin Kadar Gir Hicbisey Olmaz,Ben Ayda 3-4 Film Ve Daha ne Müzikler İndiriyorum Daha 1,5 Gbytı Gecmedi Rahat Rahat Kullan!
fbercan25 Orjinal Mesajı Yazan: skywalker10 Login olduktan sonra sol altta invite a friend var oraya göndericeğin kişinin mailini yaz ve gönder.. tamam tamam şimdi oldu kardes saol yinede...bu arada gmail isteyen varsa mailini yazsın göndereyim....
fbercan25 Orjinal Mesajı Yazan: albk80 bir davetiyede bana lütfen.. şimdiden çok teşekkürler... aalibaki@hotmail.com adresine yollanmıştır...
fbercan25 http://www.bytetest.com/ (Yardım amaclıdır) arkadaslar bu siteden ugrasmadan hemen gmail alabiliyorsunuz....
Burak473 Orjinal Mesajı Yazan: gurayerdem davetiye gönderen olursa ii olur arkadaslar... e-mail'im : gurayerdem13@hotmail.com Yolladım sana.
gurayerdem Orjinal Mesajı Yazan: Burak473 Yolladım sana. cook saolasın..aldım gmail adresimi...cook tessekkür ettim... bide bişi sorcam bu aldıgım mail adresini msn'de kullanmak icin napmalıyım???
Burak473 Orjinal Mesajı Yazan: gurayerdem cook saolasın..aldım gmail adresimi...cook tessekkür ettim... bide bişi sorcam bu aldıgım mail adresini msn'de kullanmak icin napmalıyım??? Msn Messenger'da kullanıcı adını yazdığın yerin sol altında .NET Passport alın diye bir yer var oraya tıkla gerisi kolay zaten.
gurayerdem Orjinal Mesajı Yazan: Burak473 Msn Messenger'da kullanıcı adını yazdığın yerin sol altında .NET Passport alın diye bir yer var oraya tıkla gerisi kolay zaten. eyvallah saolasın onuda yaptım...