rixi Arkadaşlar DKZStudio ile e_text.afs dosyasını iyi bir ingilizce bilen arkadaş çevirip PES4Fromun da yayınlaya bilir mi acaba...Eğer böyle bişey yapan olursa herkes memnun olur ben pek ingilizce bilgim yok o yüzden yapabilen veya uğraşan varsa haberdar edebilir mi lütfen...
Sailorman89 inşallah.... :)) burda bulamazsan PES-WE editing forumda PES4-WE8 editing forumuna bak ben orda görüyodum genelde...
Sailorman89 bi şi sorucam bende PES4'teki stadyumları güncel maçları izleyip ordaki stadlara göre yeniden editliyorum.bu yaptıgım stad yamalarını bu sitenin download bölümüne nasıl upload edebiliriz ..yardımcı olursan sewinirim...
alicandeniz ben pes4 ün hemen hemen herşeyini türkçeye çeviriyorum formatıon settıng dekı yardımı bile hatta master ligi bile yarın öbürgün biter ama yayınlayamam çünkü bende internet yok ben size kafeden yazıyorum ama bunu sizde yapabilirsiniz bu program ile tabi biraz uzun sürüyo ve çok iyi ingilizce bilmeniz gerek ama olsun azimli yaparsızınız
rixi ya ingilizce bilsem burda forum acmazdım alicandeniz yeme beni...o kadar cümleyide araştır araştır bitmez
alicandeniz ya yok arastırmana gerek yok hepsı bılındık kelımeler valla ben yapıyorum bilemiycem neyse
ali23588 yav bu programı nereye açıyorsunuz ben yükledim C ye yükledi 0_tex si açarken hata veriyor biri yardım etsin
#11 Orjinal Mesajı Yazan: emreun ibo türkçelştirmeyi bitirdin mi? > screen">http://img.photobucket.com/albums/v258/ibo85/trmenu.jpg>screen/a> bitirmedim daha henüz.
#11 Orjinal Mesajı Yazan: suatcagdas bi şi sorucam bende PES4'teki stadyumları güncel maçları izleyip ordaki stadlara göre yeniden editliyorum.bu yaptıgım stad yamalarını bu sitenin download bölümüne nasıl upload edebiliriz ..yardımcı olursan sewinirim... hepsini yap bana yolla güzelse neden yayinlamayalim.. :type: