goti Orjinal Mesajı Yazan: karakartal717 fm nin hayal kırıglıgı oldugunu düsünemem bile en büyük hayal kırıglıgı fifa 2005 tir hatta fifa 2000-2001-2002-2003-2004 pes de hayal kırıglıgı olamaz bence ama yavaslıgı diorsan dogrudur saygılar... GÜZELİM O SENİN HAYAL KIRIKLIĞINanlıycaan bireysel hayal kırıklığı
ss_dennis nasıl half life 2 ya manyakmısınız abi fm 2005 e katılıom doom 3 te cok kotu deıldı ama bırass yuzeysel kalmıs konu daınık grafık yenıde oynanıs eskı oyunlar gıbı bıde tabı pes 4 berbat coook hızlı ve sacmaaaaa fıfa da oyle abı o da kotu...
Detailer fifa2005 bence hayal kırıklığı değil zaten 2000'den beri bu oyunu takip eden herkes yine aşağı yukarı böyle saçma sapan bir oyun bekliyordur sonuçta beklenen oldu.Pes4 için hayal kırıklığı diyenler herhalde sistemlerinden dolayı yok televizyonda izlediğimiz futbol aynen monitöre yansısın falan diye umuyorsanız şimdilik öyle bir oyunun çıkması zor.
DeNiZ Orjinal Mesajı Yazan: karakartal717 fm nin hayal kırıglıgı oldugunu düsünemem bile en büyük hayal kırıglıgı fifa 2005 tir hatta fifa 2000-2001-2002-2003-2004 pes de hayal kırıglıgı olamaz bence ama yavaslıgı diorsan dogrudur saygılar... bende yavaşlaama sorunu fln olmadı..nası olaamaz anlamadım..çok uzun süre oynadım..ama fazla sarmadı..pes3 diorm..pes4 de zaten en erken 3-4 ay sonra gelir buraya :D..benim yakındığım peste sdc büyük takımlar ve ülkeler var..turnuva şeysileri çok saçma :(..hele tuşlar..çok karışık..bi ara çözmüştüm ama tekrar unuttum..pc için çıkarıolar,ps2 nin kumandasıyla gösterio tuş kombinasyonunu bi bok anlamıyom ki..
XII yaw bende pes4de ayarlar high da olsa bile oyun içi mükemmler yalnız gol sevincleri kartlar vb. seylerde yawaslıo.
kamilovic Orjinal Mesajı Yazan: ss_dennis nasıl half life 2 ya manyakmısınız abi fm 2005 e katılıom doom 3 te cok kotu deıldı ama bırass yuzeysel kalmıs konu daınık grafık yenıde oynanıs eskı oyunlar gıbı bıde tabı pes 4 berbat coook hızlı ve sacmaaaaa fıfa da oyle abı o da kotu... aynen.........
Overkill Legacy of Kain: Defiance, beni en çok hayal kırıklığına uğratan oyundu. Soul Reaver hayranı herkesin benimle aynı görüşü paylaştığını düşünüyorum. Raziel'in varlığı ve Kain'le oynama şansı bile oyunu kurtarmıyor..
blind guardian fifa 2005 kesinlikle. Bi şeyler değişir umudu taşıyodum içimde ama hala aynı oynanış hala aynı kartondan seyirciler.
karakartal717 Orjinal Mesajı Yazan: goti GÜZELİM O SENİN HAYAL KIRIKLIĞINanlıycaan bireysel hayal kırıklığı elbette benim hayal kırıklıgım ya ne olacaktıki kardesim konunun baslıgına bakarmısın "HAYAL KIRIGLIGINA UGRADIGINIZ OYUN" yapacak bisey yok
*{Bå®ô$_1905}* Her zaman beni FIFA serileri hayal kırıklığına uğratıor we 3 yıldır almıorum... Artık onun yerine PES war harika walla bundan sora FIFA almam herhalde...
RubenMartin her görüşe saygılıyım ancak fm ve doom3 e katılamam....Bence gayet iyi olmuşlar.. Her sene olduğu gibi FIFA yine başı çekiyor...
XII yaw walla 2 senedir fifa oynamadığım için mi bilmem ama bence fifa şu anda geyet ii bana gelio yapacaklarının en iyisini yapmışlar fifayı sadece grafik bakımından eleştire bilirim..