gostik benım gectı..20 ytl gıcır gıcır basbakanlık yatmıs bankadan para cekım dedım verdı valla 20,000,000 dan ayırt edemedım ılk goruste bı tek 000,000 eksık boyutları cok az farklı heralde ..ama anlasılmıo gıbı bısı..
Exvision Bende 1er adet 10 YTL (10 milyon) 20 YTL (20 milyon) Var . Ebatları aynı ama daha kullanılmamış olduğu için gıcır gıcır maşallah . . .
ForzAslan Benim babam TCMB Ankara şubesinde çalıştığı için elime yıl başında geçmişti. Pek fark yok kağıt paralarda ama 10lirada Atamızın resminin arkasına TR bayrağı eklemişler. 20lirada da Yeşili daha koyu yapmışlar. Bu arada 100lira'daki İshak paşa sarayı resmi de babamların bir anısıymış ondan koymuşlar :D :D
ForzAslan Bu arada artık paraların boyutları da farklı. 100Lira mesela boyuna diğerlerinden çok büyük,enine ise kısa. 50 Lira 100'den biraz daha küçük. Böyle giderek küçülüyor paraların boyutları...
Oguz Kagan Elimde 2tane 20YTL 2tane 10YTL 2tane 5YTL 2tane 50YTL 1ane 100YTL 5tane 1YTL var 1ytl ler A serisi olunca ve onu saklayınca ilerde çok para kazanılıyomuş galiba.
Fevzi valla bende compotek bilgisayar fuarında verilen hologramlı kartlardan var.Onlara bakcam alışana kadar
frankly Orjinal Mesajı Yazan: yasinemre bizim orda çalışan bi abi 5 ytl yi 6 milyona satın almış :) bunun yaptığına ne denir şimdi :D :D boşver açmım ağzımı : )
UfUk-Fb Benimde elime geçti gıcır gıcır gerçekten bende 5 milyonun A serisi var A serisini saklayın ilerde yüksek fiyatlara kolekiyonculara satarsınız diyo gazeteler televizyonlar :cool:
[H@CK€R]***KORS@N*** elime 5 YTL ve 1 YKR geçti dün tvde gördüm adamın biri 20 YTL almak için satıcıya 22 Milyon TL vermiş :D:D