Orjinal Mesajı Yazan: émré200
bende yazayım bari,
ben ilk oyuna fb ile basladım Sampionlar liginde grupta 3. olup uefaya geldim burda ceyrek finale kadar geldim sonra yenildim ligde ise durdurlmazdımsampion oldum. 2. sezona cok fazla bi deisiklik yaparak girmedim
sadece aurelio ve nobre yi gonderdim forvette robinho ve fatih tekke takımı sırtlıyor,ortada alex ve tuncay ın mütis oyunuyla bayaa iyi gidiodum ve sampionlar liginde ceyrek final oynadım juventus bana koydu. 3. sezonunn 10. haftasina kadar 1. idim ama sampionlar liginde içler acısıydı grubun ilk 4 macını 0 cekerek bitirdim sonraki maclarimdan birini yendim birinde yenildim ama 3 puan beni sonunculuktan kurtaramadi sezon arasında ise artik sıkılıp yeni oyuna basladım ve bursa oldum.bursayla sezon basında ii transferler yaptım serkan kılıç,ugur dagdelen,nuri çolak,oguz karaça,volkan demirel,suat usta, ve loan olarak ibrahim yavuz ve ibrahim akini getirdim
neyse sezon basladı nedense istilrarı yakalıyamadım bi yendim bi yenildim ve fm hayatımın belkide en kotu macı oldu son 3 dakkaya 5-3 onde girip 6-5 yenildim ve bi mouse s¸ehit oldu :) ama 10. haftadan sonra bursa kendine geldi tıkır tıkır herkes i yeniyor ve okan ve ugur dagdelen cok iyi oynuyordu (ümit ozanı ml de oynatıyorum) ikisi de hep gol atıyodu hatta okan 17 mavc 20 goldu devre arasına girdiimide devre arasına 3. olarak girdim sezon arasında kiralık berkant geldi ve gelecek için serkan gediki aldım 2. yarıda berkant bi türlü iyi oynıyamdı ısrar ettim hep oynattım yine bisey yok bi mac yine eski forvetim ugur dagdeleni denedim daha 2. yarı oynadıgı ilk mac s¸aak hat trick yaptı sonra ugur berkant degiserek oynadılar ama berkant bi i,se yaramadıgı icin terminate loan contract yaptim 25. haftada kocaeli spor cıkmayı garantiledi ver 30. haftada bende garantiledim su an 30. haftadayım ve antalya spor sanırım bi puan alırsa oda garantiliyor ve ayrıca sezon arasında tüm oyunculara imza attırdım kontratı biten aklınıza gelecek her oyuncu var su anki kadrom sole
-------------------------okan---------ugur dagdelen
---umit ozan--------ibrahim akın----------frasinianu--------------mustafa er
----serkan kılıç--------nuri colak---------ibrahim yavuz-------suat usta
---------------------------volkan----------------------------------------
tabi bu kadro sonraki sezon icin gelecek oyuncularla cok sıkısıcak ve oyuncu seciminde cok zorlanacam
ve kupada ilk macımda fatih karagümrüg?ü rahatca yendim sonra karsiyakayı yendim ve sonra konyayı da yendim ama trabzon dur dedi ve bana 5 cakti
uzun yıllar oynayacaım güzel bir oyuna benzio bu ve solemei unutuum miu grozdic ve nesim release on free yaparak gonderdim