Venom ŞOK ŞOK ŞOK New Star Soccer Türkiye Süper Ligi, Türkiye 2. Lig A, Türkiye 2. Lig B Türkiye 2. Lig C Kategorileri burada (Yalniz beyler 17 takımlık olan 2. Lig A Kat., B Kat. A Grubu ve B Kat. B Grubunu 18, B Kat. C grubunu da 16 takım yapma mecburiyetinde kaldım.) İşte Yama:
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Makaay vay dostum helal olsun:)ufak ufak basla bu işlere tabi adam lazım:) aslında kendi çapımda bişiler yapıyom ama yayınlanacak kalitede olmadıkları için siteye yazmıyom ama baktım oyun baya ilgi gördü yapalım bişiler dedik
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ aslında kendi çapımda bişiler yapıyom ama yayınlanacak kalitede olmadıkları için siteye yazmıyom ama baktım oyun baya ilgi gördü yapalım bişiler dedik yaz yaz bu işler böyle başlar.Kalitesini sen degil kullanıcı belirlesin...
Tearaway baba y abüyün sifreleri denedim adımı mike radlowski yaptım bütün sifreleri denedim yannıs dio neden ?
Tearaway Ya Beyler Oyun Harika Manyak Süper Deli Bisi Ama Neden Bu Sifreler Olmuor İsmimde Doru Yaptım Mike Radlowski Ama Olmuorrrr Yardım
Venom bende de işe yaramıyo şimdi şifre neden ki????? Ayrıca 10 Maçı çoktan geçtim ilk seferinde şifreyi yazdım doğru'ydu. şimdi ligte 20. maçımdan önce sordu yanlış diyor.
Pentagram_15 register menusunu denemyin arkadaşlar yukarıdadan, oaraya ismi reg-key'i tekrar girin ve eğer kabul etmezse yapacak fazla birşey yok tekrar yükleyin oyunu (zipli dosyayı başka bir dizine tekrar açıp kaydolmayı deneyin, save dosyalarınızı editlememeye çalışın)
pir@t€ oyunun coq beğenlmesi üzerine ufak bişeler yapıım dedim.... ilk olarak atyarışı hipodromunu değiştirdm... yarn BJK,FB,GS arkaplan yapıcam oyuna... isteyene gönderebilrm......(e-mail yada icq dan) :cool:
Tearaway ya baba oyun güzel hosta ben hala bunun sifrelerini bulamadım yani yazdınız sifreler gecerli olmuor önce benim su problemi bi cözersen cok sevinicem
zahido maç başı ortalama nerdeyse 3 gölüm varken, teknik direktör neden orta sahaya çekerki beni hala anlayabilmiş değilim.. çözen varmı bu saçmalığı??
amateur Ya oyunun güncelleştirmesini yaparken bu kodları geçersiz kılmışlar. Ancak oyunun eski versiyonuyla çalıştırabilirsiniz bu kodları.