Orjinal Mesajı Yazan: ss_dennis
abı oyun bı kere cook hızlı bı sımulasyon ıcın bıode bazen adamlara pas atıosun salak bı pozısyonda topuguna carpıo kontrol edemıo bıde soora mal gıbın bakıo ne bılım top surusler yıne ıı deıl daha ıı olmalı ve artık su sacma ıkılı mucadelerı deıstırsınler alıorum adama hoopp baslıom kosmaya dıger sahaya kadar adam cekıo benım adam tokezleye tokezleye gıdıo yaw we6 da ne gusell gercekcıydı ole kosamıodun abı adam yere dusuodu ve doorusu da bu kardesım ne ole kos babam kos ve bu cok onemlı bısıy hatta oynanabırlıgın en buyuk dusmanı ve belkıde pes ten sogumamın tek sebebı tabıı kalecılerdce bırass mal ama asıl onemlı olan ve ılgınc bı sekılde kımsenın dıle getırmedıgı olay budur........
paslarda ve kalecilerde sizin tabirinizle "mal" gibi durmazlar aslinda, hersey otamatik olsun istiyorsunuz, ama konami her seferinde oyunu daha da manuellestiriyorlar ama siz bunun farkinda degilsiniz ve beceremiyorsunuz diye oyuna iftiralar atiyorsunuz...
her yerde söylüyorum, oyunu cözün ondan sonra yorum yapin..pes 2 den sonra pes 3 ü oynadigimda ilk zamanlar sizin gibi düsünüyordum fakat pes 4 de ayni hatayi yapmadim..biraz sabrettim ve artik oyunu tamamen cözdüm attigim 10 suttan 9 u sert ve isabetli oluyor ve mac basina (10 dk.) 3 gol(ortolama atiyorum) ve cogunu kafayla...
pes in grafikleri bence cok iyi baya gercekci, zaten benim icin oynanabilirlik önemli...
pes i begenmiyorsaniz fifa oynayin, neden mi cok basitde ondan :D