frankly ya beyler bunu yüklediğinizde şçle bir şey diyormu bu hatamı demek 1628 Failed to complete installation ya orjinal exe yi kopyaladım yine aynı şey
Andon Bendede Aynı hatayı verıyor KaKa adlı arkadasımızdada aynı hatayı verıyo 2-3 sayfa oncesınde oda yazmıştı ama cozum yok ah bı cozumu olsa (cd versıonları ıcın ) dvd de bole hata vermıyomush galıba pathcı kurabılsem arkadaslarla oynıycam onlıne ama :(
time evet arkadaslar dvd de sorun olmadan kurdum ben oyunu yamasınıda gayet ıyı calısıyor orjın halıne wolf patch 2.0 da yukledım 870 mb oldu full oyun bunu cd ye aktarcam bakalım bı guzel tetuplama programı bulalım tavsıyelerınızı beklıyorum
gencguru arkadaşlar wolf 2.0 ı ben de indirdim ama rar olarak sıkıştırılmış kalsör açılmıo,TANIMLANAMAYAN ARŞİV SONU hatasını verio.Bendeki pes4 çift cd.Açılsa da dvd olmadıı için patch eklenmeyedebilir mi.
time oyun orjın olmadan yama calısmıyor kasmayın arkadaslar orjınal dvd oyun olcak patch ın calısması ıcın sart sevgıler : )
aragorn_85 hay ben böyle işin bu ne rezillik ya şimdi dvd oyunu bulamayan oynayamayacak mı bu oyunu online?
sseba&lefter bende resmi patchi 1.10 yükledim. patch kurulmuş gözüküyor. Bir hata yok. Online launcher diye programı da yükledim. Lakin bağlanıp oynayamadım bir türlü. Yanlış olan ne anlamadım. Bağlantı 256 K ADSL, bilgisayar desen süper. Şu işi detaylı anlatan bir link yok mu ya?
sseba&lefter Orjinal Mesajı Yazan: orkunbjk firewall'ı kaldırın oynarken. koç ben yeni adsl aldım dolayısıyla daha önce hiç online oynamamıştım, bu konuda acemiyim. Firewall'ı nasıl kaldıracağız, internet seçeneklerinden mi?
kaneko1987 bende de wersiyon sorunu oluyo ne yazıkki bende yapamadım türkün gücünü gösteremedik dünyaya ama 2 hafta içinde dvd sini alırım oyunun böle dewam ederse