Orjinal Mesajı Yazan: gostik
ya arakadasım valla yazık bu lafları dıyerek kendı fıkrını koydun ama kımseyı karalama rencıde etme bence..
vede adamlar muthıs ısler yapmıs ben onların arkasındayımm sen gıt kımı dınlersen dınle burda kımseye de ıgrenc falan dıyıpte sevıyenı bellı etme..
seviye ? ben seviyesizim değilmi..
Bu dinlediğin grubun diğerlerinden farklını söyle ,neymiş onları süper yapan.
Kaliteli olan müziği hayatınızda duymamışsınız ki,sizin bu adamları sevmeniz normal..bu bir gelişim sürecidir..
Adamlar da Türkiyedeki şarkıların yüzde 99 unda olduğu gibi,enstrumantel olarak hiç birşey sunmuyorlar size..koyun süresinedeki koyunlar onlarda diğerleri gibi.
Klip için uğraşılmıştır,3dmax ile yapmışlar,fakat polinon sayısı az olmuş elemanlarda,tabi ciddi bir zaman ister yineden.ama miğdemi bulandırdı.
Hiç bir ortamda seviyesizlik yapmam,senin ortam nasıl bir ortamdır ki iğrenç e seviyesizlik gözü ile bakılıyor..Ben 2 şey duyup ortaya laf sıkanlardan değilim.biliyorum,gördüm ki anlatıyorum.Adam gibi müziğin ne olduğunu görün,bu adamların ne derece embesilce müzik yaptığını anlarsınız o zaman.şuan kafanızı hiçkimse hiçbirşeyi sokamaz.