muzzy..! Linkin' Park ve Limp Bizkit tarzı müzilkeri türk müziğimizle birleştirmişler ortaya çok güzel şeyler çıkmış tavsiye ederim.
gostik gercekten ole he gecen sabah arkadasımın dukkanına kahvaltıya gıttım vede orda calısyodu dream tv de cok hosuma gıttı ınternette arama yaptım areste aradım ama bulamadım..nerden bulabılırım acaba..
gostik valla bende bakmaım cunku adsl modemde arıza var cevırmelı baglanıom hala modem gelmedı bı yerden buldum bu lınkı bakmadım yanı..
Knight Rider bir arkadaşın dediğine göre mp3ler şifreliymiş! şifreyi bilen varmı? bu arada harika bir grup kendileri! tebrik ediyorum!
gostik adamaların cıkısı bır oldu pır oldu valla takıldıgım sıtelerde hep onlardan bahsedılıyo yakında tv de de yerlerını alırlar..
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: gostik adamaların cıkısı bır oldu pır oldu valla takıldıgım sıtelerde hep onlardan bahsedılıyo yakında tv de de yerlerını alırlar.. klipleri gumbur gumbur yayınlanıyor ama inanılmaz guzel soyluyorlar ben cd lerini alacağım
JustRelax Orjinal Mesajı Yazan: uASerdar gostik in wermiş olduğu link forum.kurtadam.com dan alıntıdır..emeğe saygı..şarkıyı upload eden zaten tanıdığımdır..zip şifresi de : keeet1 ;) .. .
someone ben hiç beğenmedim manga denen grubu. Hiç kendilerine özgü değiller. Hareketleri falan baya bi taklit. Tabi bu kendi görüşüm.
Ultraslan3 1905 Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe abicim zip paketi şifrelimi ne açılmıo kudurdum Ewet ya şifre nedir? bi türlü açamadım.... :mad:
Vampire Bat gostik arkadaşın verdiği linktekinin şifresi: keeet1 gerçekten manga' nın tarzını çok sevdim, müzik konusunda çok fazla seçici biri olmama rağmen.Herkese tavsiye ediyorum.
Medya Kasetı bugun aldım.Guzel bence ellerıne saglık.muzıkler guzel.Dınledıkce daha da zevk alacagınıza ınanıyorum.cd 8.mly kaset 5.5.mly. kasette goksel,vega korayın manga ile soyledıgı sarkılarda var. ____**RutHlesS**_____