ELECTRIFY kardeşler eski mausum ben hareket ettirmeden ekranda kayıyo,bazen de tutkluk yapıyodu. bugün yenisini aldım yine aynı şeyi yapıyo problem nerde bilen varsa rica ediyorum... :,(
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe "ps/2" portunda bir problem vardır ya da mousepad'inin üstü çok kirlidir. mause pad in üstünün kirli olmadığından eminim de ps/2 de ne gibi bi problem olabilir.kaldırıyorum tekrar yüklüyorum aynı şey oluyo abi... :icon_cry:
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Eeee... ondanmi? kokane dediğini yaptım ama olmadı ayrıca pek öle oynanacak yerde yok portta :(
ELECTRIFY ya abi ben de biliyorum bilgisayarcıya göstermeyi saol da adam içini açmaya para istiyo bilirsin...
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: ufuk_abay mause ın optikmi toplumu toplu eskisi de aynı sorunu yapıyodu dün a4 tech aldım yine aynı
muzzy..! Orjinal Mesajı Yazan: muhammeddalyan ya abi ben de biliyorum bilgisayarcıya göstermeyi saol da adam içini açmaya para istiyo bilirsin... Sende kasayı açıp ta götür :p
muzzy..! Abi bak kasa açık kasa açma parası yooooxx : ) Konuyu yine cıvıklaştırdık yaw çok kötüyüz biz dimi
götveren Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe Sende kasayı açıp ta götür :p yaw arkadas bi sorunu anlatio yardim istio hemen isi civitionuz yaw... :( :mad:
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn yaw arkadas bi sorunu anlatio yardim istio hemen isi civitionuz yaw... :( :mad: eywallah harun... duyarlı insan :hugs:
Kokane Orjinal Mesajı Yazan: muhammeddalyan kokane dediğini yaptım ama olmadı ayrıca pek öle oynanacak yerde yok portta :( Öyle deme. Eski anakartta benim mouse agir hareket ediyordu. Icten bastirdim olyodu namusuz.