R2.Burk1903 çözmez.sen host olursan ve ck tsklı bi client bulursan ancak oynayabilirsin.2cd olanlarda hatayı veriyo zaten hep
R2.Burk1903 bu 2cd lik dısındaki hiç biir hata vermio.ben netten indirdim cillop gibi.avcılardaysan cekerim sana istersen
Andon Orjinal Mesajı Yazan: KaKa ojınalk patchı kurudm yıne 1628:Failed to installation hatası werıyor nasıl yukleyebılırımw ede bu patchı yukeldıkten sonra clıentte kasma cozuluyor mu 256 k adsl ıle ??? Cozuluyomus ama bende kuramadım senın gıbı :( :( :( :( :mad: :rolleye3: :(
R2.Burk1903 çözülmüyo tam.ben arkadaşla oynadım.oda 256 bende.he bi eksik bişi yapmışımdır olmamıştır bilemem.çözen bilen varsa sölesin
btuncay ya arkadaşlar bu orjinali koydum ama gene de patch kurulmuyor? 1 cd olanı indirmiştim. nasıl çözeriz bunu?
R2.Burk1903 alla alla yalan mı solicem.256dan 256 ya kasmadan baglanan biri varsa solesin.onnar yuksek baglantılar için yapmış patch i
KaKa kurulmuyorrrrrrr 2 cdlıkw ar ahatw erıyor ceken warsa hataw ermeden cektıgı eyrı solseın ayfff bıde 256 lıkta hatasız kasmadna oynayan warsa yazsın
R2.Burk1903 olm dosya hatalı deil.2 cd lilerin cogunda hata veriyo.elindeiki cd lerde sıkıştırılmadan falan kaynaklanıyo galiba.tek çözümü başka pes4 alman.dvd kopyasımı olur 3 cd lik mi olur bilemem.ben netten indirdim.takır takır calısıyo