R2.Burk1903 link i tıklayın.yazar orda.30 saniye falan bekledikten sonra download link i çıkar karşınıza: http://ezshare.de/files-en/150475/pes4.rar.html bu pes4.exe nin cracsiz olanı
R2.Burk1903 hayretsiniz valla ya.benden yüz kişi istedi şu dosyayı.şimdi ya isteyen yok yada millet hayırsız bi teşkkr yazmıyo.teşkkr beklediimden deil ama konu 2. sayfaya düştü kimse görüp yararlanamıcak sonra.okadar kastım ben bunu upload etmek için
YeshiL Ya Bide Benim Kontrol Sorunum Var Konu Açtım Kimse Adam Akıllı Cevap Vermiyor Ne Yapabilirim???
tbozbas YA BEYLER BEN OYUNU YUKLEDIM SONRA FORMA PAKETLERINIF ELAN HALLETIM AMA PC YI KAPATIP ACITIGIM ZAMAN OYUN CD ISTIYOR. FORMA PAKETINDEN SANDIM OYUNU TEKRAR KURDUM AMA YINE PCIM KAPATINCA OYUNA GIRMIYO BANA YARDIM EDICEK YOKMU?
Violentatore1 yaaa arkadaşlar ben indirdim demo exesi çıktı bana bi yardımcı olabilir misiniz bu konuda
KaKa 1628:FAİLED TO İNSTAALİATON HATASI werıyor yıne bu exeyı atım sımdı 1.10 patchı kurarken bu hatayıw erıyor wede onlın oynarken clıent acayıp dercede aksıyor bu o sorunu cozuryo mu wede nasıl yuklıcem bı yardım pls
R2.Burk1903 2. cd yle alakası yok.yükleyebilirsin.bu bütün problemleri çözmüyor.256 da client cok kasıyo.yeni patch beklemekten başka şansımız yok
KaKa ojınalk patchı kurudm yıne 1628:Failed to installation hatası werıyor nasıl yukleyebılırımw ede bu patchı yukeldıkten sonra clıentte kasma cozuluyor mu 256 k adsl ıle ???