*{Bå®ô$_1905}* 2. oylarım ; Batı : Carmelo Anthony Kobe Bryant Tracy McGrady Kevin Garnett Yao Ming (Muhaahaha ulan pg yok takımda) :D Doğu : Stephon Marbury Dwyane Wade Grant Hill Jermaine O'neal Shaq
blackeagle8 Orjinal Mesajı Yazan: McLanE rafer altson yok tam all starlık adam yok zaten adamın moralini bozmuşlar bırakmasa nbayi ewet olması gerekirdi...tam bir show adamı....nba de en cok seyir zevki veren 5 oyuncudan biri
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 2. oylarım ; Batı : Carmelo Anthony Kobe Bryant Tracy McGrady Kevin Garnett Yao Ming (Muhaahaha ulan pg yok takımda) :D Doğu : Stephon Marbury Dwyane Wade Grant Hill Jermaine O'neal Shaq + listede bulunmayan oyunculardan Hidayet'e wrdim...
vince15 Arkadaşlar oyuncunun all star olması için listede olması gerekmiyor zaten insanlar sadece ilk 5 ler için oy verebiliyor yedekleri nba deki coachlar seçiyo yani oyuncu hakediyosa seçiliyo zaten all stara!
*{Bå®ô$_1905}* 3. kez oylarimi az önce werdim bu sefer biraz degisiklik olsun dedim : Bati ; PG - Andre Miller SG - Kobe Bryant SF - Andrei Kirilenko PF - Amare Stoudemire C - Marcus Camby Dogu ; PG - Allen Iverson SG - Lebron James SF - Grant Hill PF - Antawn Jamison C - Ben Wallace + Hidayet Turkoglu
McLanE http://www.nba.com/news/allstar_041216.html oylamada son durum yao ve shaq kapışıyo grant hill ilk 5 başlıcak gibi
vince15 Şuandaki oylama sonuçlarına göre ilk 5ler; Doğu A.Iverson L.James V.Carter G.Hill S.O'Neal Batı T.McGrady K.Bryant K.Garnett T.Duncan Y.Ming