*{Bå®ô$_1905}* Evet beyler bildiğiniz gibi All-Star maçı için oylamalar başladı... Oy werdiniz mi? Werdiyseniz kime werdiniz? Ben henüz zaman bulamadığım için weremedim , yarın wericem...
vince15 http://www.nba.com/allstar2005/asb/tur/ballot.html oylarınızı burdan verebilirsiniz Türkçe! Ben Amare Stoudemire,Vince Carter,Dwyane Wade ve Hedo'ya veriyorum her gün, Bir Oyuncu Seçin bölümünden orda olmayan oyunculardan bir tanesine verebilirsiniz örneğin;Hidayet!
*{Bå®ô$_1905}* Ilk oylarım ; Batı ; PG - Steve Nash SG - Tracy McGrady SF - Carmelo Anthony PF - Tim Duncan C - Yao Ming Doğu ; PG - Jason Kidd SG - Allen Iverson SF - Grant Hill PF - Jermaine O'neal C - Shaquille O'neal
HeDo dogu; o'neal o'neal D.Howard Marbury kidd batı; Dampier Gasol Kobe T-mac Garnett tek oyuncu olarak hidayet
Amorph Ben de Doğu: S.O'neal, J.O'neal, V.Carter, A.Iverson, J.Kidd Batı: Y.Ming, T.Duncan, C.Anthony, T.McGrady, K.Bryant olarak oyladım.
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: vince15 Kidd'e nie oy veriyosunuz ki yetişmesi çok zor all-stara Merak etme o Ocak'in sonuna yetisip All-Star'da oynar... ;)
vince15 Ewt dedim Kidd'e neden oy veriyosunuz die ama adam döndü bana da kapak oldu Kidd dün gece 21 dk da 10 sayı 6 rib 3 ast le oynadı
Oguz Kagan Arkadaşlar tarih yerinden tarihi ileri alıp bilgisayarı kapatıp açın veya açmayın tekrar siteye girdiğinizde oy verebiliyosunuz.