emre_acar1989 hayır öle bi program kurulu deil.Bu arada donanımla ilgili bi sorun deil sanırım çünkü "komut desteğiyle güvenli kipte başlat" yapıp açınca kapanıyo bilgisayar ama normal modda kapanmıyo..Tüm driver ları güncelledim...
Kokane Format attim dedin, Bios'u default yaptim dedin,... Ne olabilirki ya? Yok yok sen en iyisi bi bilgisayarciya git sor.
Kokane Haaaaaaaaa... Bi sansin kaldi, Insallah Mainboardun kitabi vardir, olmasi lazim. Ordan herseyi sifirlayan Jumper'i bul. 5saniye tak, dene.
emre_acar1989 hayır abi yok sanırım yada bulamadım.Ama bakın windows 98se için de böle bi kapanma sorunu varmış google da bi arama yaptım "windows 98 kapanma yaması" var.ACABA xp içinde varmıdır böle bişey???
cracks ya bence bunun tek nedeni hatalı windows xp kurumu yada cdsi.belkide harddisktendir...bad dosyası filan girmişse...
emre_acar1989 format ı normal windows cd siyle attım.Önce disk i silip biçimlendirdim sonra kurdum windows u.Kanka kardeş hangi programdan kaynaklanablir.???
Kokane Önemli dosyalarin yoksa format at, sadece Windowsu kur öyle dene. Yada format atmadan prog'lari teker teker uninstall yap. Bence bu programla pek alakali degil ama mademki cözüm yok ve PC'ciye gidemiyorsun. Afedersin neden gidemiyorsun PC'ciye? Merak ettimde...
emre_acar1989 abi bilgisayarcım kapandı.Belli değil yeni yeri ne zaman açacağı daha çok beklemem lazım yani...