Eagle_Claw Tv izlemeye gerek yok istanbulun hava durumunu öğrenmek için en iyisi scn her semte bir temsilci var:D ...
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: ahmet26 Tv izlemeye gerek yok istanbulun hava durumunu öğrenmek için en iyisi scn her semte bir temsilci var:D ... puahahahahaahahha....!!! çok doru ve güseldi :D:D:D:D:D:d
*{Bå®ô$_1905}* Çok tatil yaptık... Açıkçası kar yağmasını pek de istemiyorum... O kadar çileye değmez 2 gün tatil!!
.ArThuR. saatlerimiz 17:47 göstermekte ve tekrar Engin-gs bağlanıyoruz, İstanbul'daki hava durumunu öğrenmek için.. Söz sende Engin-gs:):) Orjinal Mesajı Yazan: Engin-gs Şu anda iri iri ve şiddetli yağıyor. Böyle giderse 3 saate tutar.
.ArThuR. saatlerimiz 22:10 ve kar yağışı başladı gene istanbulda yine yollar kar tutmaya başladı yarn okullaruın durumu ise belirsiz..
Shevchenko arthur sende nerde oturuyon olum kar mar yok bizim burda ayrıca burası Pendik orası neresi :)
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko arthur sende nerde oturuyon olum kar mar yok bizim burda ayrıca burası Pendik orası neresi :) İstanbul Ortaköy:) şaun saat 17:21 günlerden 13 şubat p.tesi kar yok tkrar ediyoruum kar yok tamam:):p
Hauta1n Benim okul çamlıca'da bugün saat 14.00 gibi bir anda kar yağmaya başladı ve hemen tuttu.Ama çıkana kadar bişe kalmadı.Böyle aralıklı yağarsa hiç tatil olacağa benzemiyor
Shevchenko Aynen benimde ya dersteyken bi kar başladı dedim artık yarın kesin tatil zil çaldıktan sonra pencereye koştum ama yerlerde karın izi bile yok :)
CarlosSantanaa meteoroloji tekrar uyarı yapınca ciddi ciddi yağacak sanmıştım bu sefer hiç de etkili olmadı bugün nerdeyse hiç yağmadı cuma günü gidecek diyolar bakalım sağlam yağacak mı cumaya kadar?
CarlosSantanaa hafiften atıştırıyor ama böyle giderse 1 cm bile tutmaz en sevmediğim şeylerden biri oluyor ya kar yağıyor leş gibi soğuk var ama tutmuyor boş yere donuyoruz dışarlarda :d
the killer Orjinal Mesajı Yazan: CarlosSantanaa meteoroloji tekrar uyarı yapınca ciddi ciddi yağacak sanmıştım bu sefer hiç de etkili olmadı bugün nerdeyse hiç yağmadı cuma günü gidecek diyolar bakalım sağlam yağacak mı cumaya kadar? Belki de cumadan sonra yağar:D
erda daha da yağmaz yaaa.yazık valla bu haftada boşuna gittik okula.oysa kar bi düzgün yağsa istikrarlı:D:D:D