*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: cracks sıcaktn tatil olmaz ama o dönemlerde okula kim gelir bilinmez! Evet valla öyle... Bu kar tatillerini istedikleri kadar sona eklesinler , devamsızlık problemi olmayan kimse gitmez okula...
*{Bå®ô$_1905}* Bu arada kar yağışı bu gece kesilecekmiş... Perşembe-Cuma sağanak yağmur varmış ama okulların tatil olmasını isteyenler üzülmeyin!!! :) Pazar gününden itibaren tekrar etkili kar yağışı geliyormuş...
Hauta1n Kar zaten mesai yapıyor Pzt. İş başı cuma bitiş(bazen izin alıyor haftayı erkenden bitiriyor.:D:D:D
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: ...:::ArThuR™:::... bu sene amma kar yağdı istanbula..:) inşallah daha da fazla yağar.. inşallah yapmaz :mad:(napaım çok kıskanıom tatil olunca :p) :)
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: ...:::ArThuR™:::... bu sene amma kar yağdı istanbula..:) inşallah daha da fazla yağar.. Ne zamandır böyle kar yoktu valla gerçekten özlemişiz. Devamını da bekliyoruz :)
CarlosSantanaa bizim kadar tatil yapan başka bi ülke yoktur ama bir türlü doyamıyoruz hep daha fazlasını istiyoruz nası iş anlamış değilim :d
CarlosSantanaa Orjinal Mesajı Yazan: cracks pazar günü istanbula kar gelio :D evet öyleymiş bugünlerde herkesin ağzında bir kar muhabbetidir gidiyor herkes pazartesinin tatil olmasına kesin gözüyle bakıyor bekleyelim ve görelim :)
Venom bugün bizim burda (istanbul-başakşehir) kar yağmaya başladı gözümüz aydın:) (istanbulun baya bi batısı diyebilirim ve en yüksek yerlerinden biri)
*{Bå®ô$_1905}* Ben aslında Ulus'ta oturuyorum ama dün Bostancı'da kaldım burda hiç bişey yok ama Ortaköy'e yağmışsa bizim oraya hayli hayli yağmıştır :) Buraya geldiğimde bir baktım da hiç birşey kalmamış , hemen erimiş burdaki karlar... Ama bizim orası yüksek olduğu için uzun süre kalıyor...