Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: *HellscreaM* maalesef efsane oldu bu konu haziranda son bulur... niye maalesef dedin ki? evet haziranda son bulup seneye kasımda yine başlar :D
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: Hasansas1905 Arkadaşlar daha önümüzde mart ayı var.yani kar yagma ihtimali baya bi yüksek. kar yağma ihtimali yüksek ama tatil olma ihtimali o kadar yok
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: RaistlinFB Yok yok tatil falan olmaz artık siz en iyisi derslerinize çalışın :) evet artık öyle olacak iyice okul moduna girelim sınavlarımız da yaklaşıyor
HellscreaM tatil falan ruya oldu artık derslere bakın...Havalar artık ısınacakmıs..Yagmurdan sonra epey bir ısı olcakmıs..
Pizarro baba ya ben nasıl sınıfı geçicem bana hoca lazım fizik kimya biyoloji coğrafya tarih edebiyat matematik için hoca lazım tüm konuları bana göstermesi lazım çünkü bunlardan sadece biyoloji 2 diğerleri 1 we bunu yanında dinde 1 napıcam offffffffff :(
HellscreaM Yetkililerden alınan bilgilere gore salı gunu bir kar fırtınası geliyormus, sendeyiz scn...:)
ta1fun Orjinal Mesajı Yazan: *HellscreaM* Yetkililerden alınan bilgilere gore salı gunu bir kar fırtınası geliyormus, sendeyiz scn...:) hüleayn harbi mi