furbur Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Eee olsun o kadar da yilda bi tane 14 Subat war o gün de güzel olsun hawa... Zaten Cuma soguk hawa we kar gelior diyolar bakalim nolchak? kaynak??
Engin-gs Hava kapalıydı ama sıcaktı kar falan yağmaz zaten gazetede cuma gününü **karla karışık yağmurlu** gösteriyor yani daha kar falan yok
furbur geçen hafta sonu önümüzdeki hafta ortası kar geliyor fene dediler ama şimdi ağız değiştirdiler 3-4 derecelik bir azalma olacakmış. yani kar yok. öle dereyi görmeden paçaları sıvıyor meteroloji sonra böyle tahmin değiştirir işte.
*{Bå®ô$_1905}* Gazetede hiç bisi demior önümüzdeki 5 gün kar hakkinda hatta parçali bulutlu we günesli werior , artik umutlar bitti bundan sora kar yagmaz...
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Durun arkadaşlar ne demişler "Mart kapıdan baktırır,kazma kürek yaktırır." Ne pozitif adamsin sen hala umutla tatil bekliorsun :D Bnce olmas bundan sora tatil flan Mart'ta kar yagdigi we okullarin tatil oldugu çok görülmüs bisi deildir ;)
ta1fun Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Ne pozitif adamsin sen hala umutla tatil bekliorsun :D Bnce olmas bundan sora tatil flan Mart'ta kar yagdigi we okullarin tatil oldugu çok görülmüs bisi deildir ;) yyyoooo bn çok ii hatırlıom olmuştu bi ker
Geyiq Team ewt olmuştu..... bi kerede mayıs ayında kar yağmıştı ama sadece 1 gün e hiç kar tutmamıştı tabi çok ii hatırlıyom :)
hellraiser Pozitif değilim ama Mart'da bir tatil daha bekliyorum;) Pozitif olsaydım önümüzdeki hafta için bekliyor olurdum.
HellscreaM Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn yaw bu konu hala yaşio mu:lol::D maalesef efsane oldu nu konu haziranda son bulur...