fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra hocam bizim bide dershane var bide o da tatil olursa hiç fena olmaz :D dostum dersanenın tatil olmasını istiyosun yuh ya! o kadar para bastın bide tatil istiosun
frankly Orjinal Mesajı Yazan: fanatikadnan dostum dersanenın tatil olmasını istiyosun yuh ya! o kadar para bastın bide tatil istiosun olm hızlandırmadan çıktık o kadarda olsun.Sanki ben çok istiyom gitmeyi
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: uA-Batuhan İsteğimizle basmıyoruz heralde :lol: bişe diim madem sevmiosun dersleri sınıfta kızlara baq hem para bşoa gitmemiş olur
ta1fun Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra tabi tabi bız burda tatil yapıyoz ya dokunuyo yarın saat 12 de kalkcam ya :lol: ehuehuuehu bnde 1 de ohh missss
frankly Orjinal Mesajı Yazan: Tayfunman ehuehuuehu bnde 1 de ohh missss SICAK YATAKTAN ÇIKMAK ÇOK KÖTÜ DİME :lol: :lol:
*{Bå®ô$_1905}* Bu akşam ben dışardaydım saat 9'dan 11.30'a kadar falan sürekli kar yağdı çok güzeldi görüntü... Kartopu falan oynadık hatta bi cama attık herifler direkt küfredip kovalamaya başladılar ama bi arkadaş sayesinde kurtulduk yoksa şu anda yaşamıo olacaktım ben :) Neyse yani kar Istanbul'da çile ama böyle zewki çıkırılıyor harikaydı yarın da aynısı olacak tabi karlar erimezse diyecem ama yarın akşama kadar erimez...
ta1fun Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra SICAK YATAKTAN ÇIKMAK ÇOK KÖTÜ DİME :lol: :lol: ewt yawsss ne gzl böle iii