HellscreaM Orjinal Mesajı Yazan: Tayfunman ewt yaw bgn we yrn nie tatil olduki ben buna bulmak ve bunamak derim..:) :bilmem:
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: Tayfunman ewt yaw bgn we yrn nie tatil olduki Ewt aslinda öle... Sabah hafiften günes wardi ama smdi yine kapadi kar yagior yani bosuna tatil yapmadi adam...
*{Bå®ô$_1905}* Burda hafif hafif yagior kar ben öbür ewe gidiyorum yeni raporlari ordan wermeye dewam edicem :)
*{Bå®ô$_1905}* Mecidiyeköy'de güzelce yağıyor yarın akşam gidecek diyolardı bakalım bu sefer tutturabilecekler mi tahminlerini?
Franck Ribery Valla burda(Tuzla) kar yağmadıı gibi bir tek karda kalmadı yerler kupkuru. güneşte el sallıyo..
furbur evett önümüzdeki çarşamba kuvvetli soğuk var bu kesinleşmiş arkadaşlar.kuvvetli soğukla beraber kar olması lazımdır bana göre tüh yaw perşembe günüde uefa maçı var bizim fenerin.
Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: Tayfunman şu anda burda fena yayooo yerler gene bembeyaz oldu buzlanmada warrr orası neresi baba :)
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: Tayfunman yaw 100 kere yazmışımdır nerdeyse cihangir burası olm İstanbullular ne kadar ballı ya p.tesi ye kadar tatil yapıolar biz de bugun okula gittik tığış tıpış off adaletsizlik bu ya :D
frankly Orjinal Mesajı Yazan: fanatikadnan olm İstanbullular ne kadar ballı ya p.tesi ye kadar tatil yapıolar biz de bugun okula gittik tığış tıpış off adaletsizlik bu ya :D hocam sen iisi ödevlerini yap :D. Arkadaşlar bu arada burda yollar bile tuttu ve hala devam ediyor izlemek çok guzel.
frankly Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Pazartesi tatil olmaz yağan kar işimize yaramaz. hocam bizim bide dershane var bide o da tatil olursa hiç fena olmaz :D
tango18 Evet şu an kar yağışı devam ediyor ama pazartesi günü kesin üniformaları giyip okulun yolunu tutcaz bence.Tahminlere göre pazar günü hava güneşli olacak ve karlar eriyecek pazartesi günü tatil olma ihtimali ancak %5 bence.