McLanE Orjinal Mesajı Yazan: onr1903 bizim sınav iptal oldu...bu arada perşembe yine kar geliyormuş...;)bizi erken bıraktılar... bizimde bugün sınav vardı yaptılar ya biz iptal olur diye duşunuyorduk sunavı yaptı hoca birde üstüne 1 aldık :o
iboReTTi Orjinal Mesajı Yazan: cracks çarşamba balkanlardan kar geliomuş duyurulur bu balkanlar olmasa biz napças abi
vince15 Bizim de edebiyat gitti hoca yarın yapcam demiş ama du bakalım benim de 2 günlük raporum var!
ta1fun yaw bgn acayip yağdı barış bilir bizim okulun ön bahçesi baya tuttu.keşke dün yasaydı. umudumuz çarşamba
cracks YARIN LODOS OLACAĞI İÇİN SICAKLIK ARTCAKMIŞ.ÇARŞAMBA BALKANLARDAN SOĞUK HAVA DALGASIYLA BİRLİKTE KAR GELİO
Hami(10) bizde de sınav iptal oldu fakat 7 dersti okul normalde bekletip bekletip 6.derste bıraktılar sinir olduk
Hami(10) Orjinal Mesajı Yazan: cracks YARIN LODOS OLACAĞI İÇİN SICAKLIK ARTCAKMIŞ.ÇARŞAMBA BALKANLARDAN SOĞUK HAVA DALGASIYLA BİRLİKTE KAR GELİO meteroloji mübarek :lol:
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: blueeda ya ne manyak bi vali ya dondurdu bizi tatil yapsa ölürdü sanki derste yapmadık boşuna eziyet! Öle daha ilk karda tatil yap1l1rsa way halimize ;)
speedrace_16 bırak yapsınlar ya bu günde o kadar kar yasında yarın tatil olsun fizik sınawı war iğrenç
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: cracks YARIN LODOS OLACAĞI İÇİN SICAKLIK ARTCAKMIŞ.ÇARŞAMBA BALKANLARDAN SOĞUK HAVA DALGASIYLA BİRLİKTE KAR GELİO Ewt walla hawa s1cakl1g1 da bayaa artt1 walla bn hala donuom :) Bgn hawa s1cak fln deildi we su anda burda(Ulus) yagmur anca durdu 1 saat fln yagd1
speedrace_16 ya olum ne siyosun bizim okulun orası buzlanmıştı herkez kaydı k.ç üstü yere yapıştı bizim bugün makara oldu ii malzeme çıktı walla
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: Tayfunman yaw bgn acayip yağdı barış bilir bizim okulun ön bahçesi baya tuttu.keşke dün yasaydı. umudumuz çarşamba Ewt dün as1r1 tutmustu bzm okul we bgn de buz wrd1 ama nyse ki kay1p düsmedim :) Bakal1m yrn yagacak m1 kar? Grçi yagsa tutmaz çnkü yerler çok 1slak...
hellraiser Çarşamba gecesi başlayıp cuma sabaha kadar sürecekmiş.Sağlam bekleniyor bakalım tatil olacakmı... Ben zannetmiyorum olacağını.