*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser İstanbul'a avrupa yakasına çok hafif yağmış.Yağmasın buz gibi havada nasıl olsa tatil olmaz:) Ewt ben Mecidiyeköy'de oturuorum daha dorusu hafta sonlar1 oraya gidiorum yaklas1k 5-6 dakika fln yagdi kar çok k1sayd1...
*{Bå®ô$_1905}* Ewt bn su anda Ulus'tay1m we 5 dk önce kar baslad1 güshelce ya1or ama su anda sulu kara çevirdi we yerler 1slak tutmas1na imkan yk....
tayfurcan ya ankarada 2 gündür kar yağsammı yağmasammı diye cılız cılız yağıyor yerler olmuş çamur iğrenç bi görüntü ya şimdi ise hava parçalı bulutlu...:) kendimi hava durumu spikeri sandım
blueeda ya ne manyak bi vali ya dondurdu bizi tatil yapsa ölürdü sanki derste yapmadık boşuna eziyet!
demon1c Orjinal Mesajı Yazan: kaan15 Yoklamalar sayılacak mı haberiniz var mı? walla bn bgn okula gitmedim işallah sayılmaz :yikes:
vince15 Orjinal Mesajı Yazan: demon1c walla bn bgn okula gitmedim işallah sayılmaz :yikes: walla ben de gitmedim ondan soruyorum zaten benim dyduğuma göre dersler boş geçyomuş ve millet okul bitmeden kaçmış!
demon1c Orjinal Mesajı Yazan: iboReTTi biz okulda kar topu savaşı yaptık :D bnde hiç su kartopu savasını sewmemişimdir millet atar içine kar topunu sende donarsın zaten hava souk sonra aradan iki kamil cıkar buz haline gelmiş kar ı atar kulaına flm gelir snn kulaın kızarır flm :rolleyes: bn sewmem pek ondan :cool:
blind guardian ben eldivenim olmadığından bana kartopu atanlara karşılık wermedim(eldivensiz çok isabetsiz atıyorum :D)Okulun bahçesi balçık gibiydi bizim bilek boyu kar wardı. Okul beşiktaşta bizim ev fatihte evin buraya çok az kar yağmış yeşilköy taraflarına da hiç yağmamış galiba
cracks varya deli oldum.nie okulu uzatmıolar yaa.özgeyle bi konuşamadım.okuldan çıkarken onla birlikte gelcektim.allah kahretsinki bulamadım onuda.inşallah çarşamba flan tatil olmaz. çarşamba balkanlardan kar geliomuş duyurulur