Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: fb mania Serhat Akin derim ben... aynen katılıyorum. Serhat akın&gökdeniz
bilgin1987 Orjinal Mesajı Yazan: intimate bu chealse kac para transfer ucreti ayiriyor ilk sezon? 41M paund'çuk
Murder1903 bende chelsea ile oynuyom bi geremi var oda sakatlanınca taktik değiştirmek zorunda kalyom bazı maçlarda. ama sezon sonu için gökdenizle anlaştım bakalım performansı ne olacak. ha bi de manchester city de shaun wright phillips var iyi oyuncu fakat fiyatı biraz tuzlu.
Pentagram_15 wright philips yakında milli maçlarda göreceğiz kendisini rooneyde cmde milli olmuşkengerçekte milli takıma yeni çağrılıyordu
MOBMICGS5 Orjinal Mesajı Yazan: Murder1903 bende chelsea ile oynuyom bi geremi var oda sakatlanınca taktik değiştirmek zorunda kalyom bazı maçlarda. ama sezon sonu için gökdenizle anlaştım bakalım performansı ne olacak. ha bi de manchester city de shaun wright phillips var iyi oyuncu fakat fiyatı biraz tuzlu. doğru ben man city'i aldım adam her maçta rating 10 veya 9 :hugs: yasin karaça da var
nightmare_onur udinese'de toledo var AM/FRC ben geçen sene keşfettim(cm 03/04) çok süperdi ama bu sene(fm 2005) daha almaya fırsatım olmadı bi deneyin.cm 03/04'te onu görenler bana katılacaktır :applause:
blind guardian ibrahim affelay 18 yaşında genç adam ama döktürüyo. Ajax'ta oynuyo ayrıca çok da pahalı değil. Bu arada oyuncunun 2. vatandaşlığı türk. Türkiye Ligi oynayan arkadaşlara kesinlikle önerilir
Pentagram_15 Orjinal Mesajı Yazan: TaLeNDiL steed malbranque, hangi takımda olursa olayım direk alırım kendisi benimde favori kanatlarımdan biridir ama gsye almaya param yetmiyordu artık ferguson emekli oldu ve kötülükler çalışmaya başladı New Man Utd Boss is Çağdaş Direk :)
Mephistoo bende chelsea ile oynuyorum. geremi yetmiyor tek isim wesley sneijder ( böle yazılıyo herhalde) ajax ta oynuyor. 15m dollar a alırsın AM RLC