bilgin1987 arkadaşlar chelsea ile oynuyorum. bi geremi var sağ kanat oda biraz istikrarsız eğer bildiğiniz sağ kanatlarları yazarsanız sevinirim... :eek:
Pentagram_15 joaquin için biraz kasması gerekir ama en iyi winger lardan biri kendisi tabi giggs ten sonra :)
tayfurcan gökdenizi fener aldımmm adam hermaç 9-10 ...bi dene istersen 9 trilyona serberst geliyor sanıyorsam
Pierre Van Hooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: Tayfunman ibrahim akın kessinlikle tawsiye ediyorum ama chealse de güzel oynar mı bilmem ibrahim akin sol kanat degilmi?
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: champion77 ---BONAVENTURE KALOU--- tek geçerim Evet çok doğru . Denedim , baya güzel ...
ahmo87 olum bilgin hem chelseyle oynuyon hem sag kanatim yok diyon hadi bitek geremi var anladik o parayla istedigin sag kanati alirsin istiyosan p.tesi yanima gel söyliyim :drooling: :drooling:
mehmet sel geremiyi her maçta oynat yavaş yavaş istikrrına ulaşıyo seneye bende 25 asist 11 gol attı.ilk sezonda 9 assit 1 gol attı :cool:
Frostmourne Fabrice Fernandes (Southampton) Roda Antar (Freiburg) Tranquillo Barnetta (Hannover 96) Rodrigo Ferrante Taddei (Siena) Aaron Lennon (Leeds)