aslında ilk izlenimlerim genelde yüzde doksan olumlu ama artılar ve eksileri bana göre yazıcak olursam söyle:
Artılar
1..bu oyunu sanırım hepimiz icin mükemmel hale getiren TOP fizigi bu oyundada bence cok güzel..FİFA daki gibi havada ucan plastik bir top gibi degil ..oldukca gercekci
2..oynanabilirlik oldukca gelismis,adam markajı,ikili mücadele, ve adam gecme oldukca gercekci fifadaki gibi bir futbolcunun idmanda bile yapamadıgı artistik adam gecme yani calım özellikleri yok..
3..tabiiki hakem olayı ve birkac grafik düzenleme dahada iyi olmus..özellikle yagmurlu havaların görüntüsü mükemmel..
4..ve en önemlisi; neredeyse bir attıgınız golü birdaha atabilmeniz imkansız sürekli degisik pozisyonlar,degisik karamboller..bu oyuna oldukca fazla heyecan katıyor..
5..taktiksel dizilimler,ve oyuncu editleme tek kelime ile mükemmel..hatta öyle bir abartmıslarki,,oyuncunuzun kas yapısını ve baldırlarının genisligini kalınlıgını..hatta düsük omuzlumu yoksa genis omuzlumu olması gerektigini ayarlayabiliyorsunuz..
artılar aslında okdar fazlaki yazmakla bitmez griside hepimizin bildigi olumlu özellikler..
Eksiler
1..topun kale diregine carptıgı andaki efekt sesi eskisine göre daha kötü..ne farkedicek sanki diyenler olucaktır..öyle demeyin cok heyecanlı oluyordu:)
2..cimen texture'larına gelince fx 5700 256 ile full detail yüksek ayarlarda oynamama ragmen cimenlerde sanki bir karıncalanma varmıs gibi..bu ancak yagmurlu havalarda kayboluyor..
3..sanki gameplay biraz daha hızlı gibi eskisine göre..ama yani cok ufak bir fark bu..fakat sanki ben biraz yadırgadım..
ama bütün bunlara ragmen fazla bir olumsuz yön bulamadım..bence oyun yüz üzerinden doksan...