oyun git gide güzellesiyor. bastan göremedigim farklar anca gözüme carpmaya basliyo.. yani oyuna alistikca daha cok seviyosun.. "vay be" dedirttiren pozisyonlar gitgide artiyo bende..
suan hosuma gitmeyen sadece 2 sey var:
- kaleciler (ya inanilmaz bir refleksle kaleye her zimbaladigim topu tutuyorlar yada top direginden dibinden gecerken mal mal bakiyorlar, ortasi yok, 5,6 macta bir oluyo bende bu mal mal bakma)
- ara paslari (artik cook kolay olmuslar ya, belkide ingiltere/italya gibi güclü takimlarla ile oynadigimdandir.. ama her attigin arapasindan digeri kaleci ile basbasa kalmani sagliyo neredeyse, kolay olmus yani baya, 5yildizda 2:0 aldigim bi macin 2 golünüde bu sekilde attim :/ )
oyunda bana tek eksik gelen seyler bunlar. oyunun gerisi mükemmel. yani artilari say say bitmez, oyuncu animasyonlarindan (faullerde dikkat), yeni pas sisteminden, grafiklerden, yapay zekadan, top fiziginden, oyuncu suratlarindan taaaa beckham tipi ortalara ve top kontrolüne ve dribbling sistemine kadar oyunun her yani son derece yüksek kalite ile özenilerek yapilmis ve gelistirilmis, helal olsun.
WE8i PC icin cikarsa, belirttigim eksikleride konaminin giderecegine kesin gözüyle bakiyorum.
bise daha, kale aglari'na dikkat edin! mükemmel olmus gercektende. football kingdom (PS2) kadar olmasada, baya bi yaklasmis yani cok güzel dalgalaniyor.