götveren Orjinal Mesajı Yazan: AlPéR valla abi şu virüsleri fln yapanlaron ben ta... acayip sinir oluyorum yaa onları yapanları böyle kesicen diri diiri gömücen ş.sizleri... alayına ölüm!! :mad:
DeNiZ ya şimdi bu mozilla güvenli mi??explore ile 3 aydır falan bi sorunum yok..şimdi bunu bana anlatın..nası güvenli mi??
tifosie ya boşverin hiçbiri explorerin yerini tutamaz diğerleri daha hızlı felan deniliyo ama her zaman en pratiği ıe explorer...
Saint Orjinal Mesajı Yazan: mehparemm ya şimdi bu mozilla güvenli mi??explore ile 3 aydır falan bi sorunum yok..şimdi bunu bana anlatın..nası güvenli mi?? Firefox i.e den daha güvenli ....
Kokane Merak etmeyin Microsoft bundan geri kalmayacaktir. Kesin yakinda ya updateler cikar yada IE 7 cikar. Bikere bi acik bulundugunda Microsoft hemen update cikariyor. Bunun acaba hicmi acigi yok? Update otomatik ayarlaniyormu?
Dej@vu acayip uzattınız walla :) bence bi kurun deneyin.. ama benim favorim avant browser,programda yok yok..denemek isteyen, http://www.downloadarsivi.com/git.asp?id=4563 süper bişi Dej@vu'dan tavsiyedir..