LeMonde arkadaşlar şu mozilla firefox u indireyim dedim varya internet exploler dan çooook daha iyi çalışıyo harika bişiy çookk hızlı hepninize tavsiye ederim!!! http://www.mozilla.org/products/firefox/ download sayfası!!harika bi tarayıcı!piyasadaki en iyisi!!!
LeMonde Orjinal Mesajı Yazan: erelfb internet explorer'dan şaşmayın derim bi dene yanıldığını görceksin
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: LeMonde Hepsine takar....Mozilla yaa bi deneyin şunu yaa explorer senin başını yaktı galiba bişeymi oldu explorer'a
LeMonde onun için birdenbire ie %10 luk kullanıcısını kaybetti mozilla çıkınca...adsl 256 var...ve mozilla harika..bi eleman beyenmedi die hepiniz beğenmicekmisiniz ... ah bi denesen erelfb
GateCrasher firefox dedigimiz explorer bilgimiz mozilla nin ( genelde sık kullanım alanı linux ) sistemlerinde bulunan bi tarayici...netscape in yandan yemisi diyebiliriz...iyidir guzeldir makinada kurulu duruyor ama sahsen kullanmiyorum aliskanlik meselesi explorer dan kopamiyorum...hee eger linux tabanli bir sistem kullaniyor olsaydim explorer b.k yesin derdim...cunku bu tarayici asıl linux tabanli sistemlere uygun...
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: LeMonde onun için birdenbire ie %10 luk kullanıcısını kaybetti mozilla çıkınca...adsl 256 var...ve mozilla harika..bi eleman beyenmedi die hepiniz beğenmicekmisiniz ... ah bi denesen erelfb windows 98 kullanırken değişik explorer yüklerim zaten ama win xp deki explorer güzel memnunum explorer'dan hem ben mozilla kötü die bişey demedimki yaw
the killer Orjinal Mesajı Yazan: GateCrasher firefox dedigimiz explorer bilgimiz mozilla nin ( genelde sık kullanım alanı linux ) sistemlerinde bulunan bi tarayici...netscape in yandan yemisi diyebiliriz...iyidir guzeldir makinada kurulu duruyor ama sahsen kullanmiyorum aliskanlik meselesi explorer dan kopamiyorum...hee eger linux tabanli bir sistem kullaniyor olsaydim explorer b.k yesin derdim...cunku bu tarayici asıl linux tabanli sistemlere uygun... aynen bende de yüklü ama kullanmıyorum.
Saint ben mozilla kullanıyorum microsoftun yayınlarığı sp2 deki i.e. açıklarını bu tarayıcı standart olarak sunuyor sizin izniniz olmadan hiç bişey yüklemiyor anasayfasını değiştirmiyor.Önemli özelliklerinden biride flash get gibi bi indirme yöneticisinin olması sadece dl hızı ayarlanamıyor flash get teki gibi.Genel bi yorum yaparsak internet explorerin yaptığı işi fazlasıyla yapıyor ayrıca pop-up engelleme standard
AlPéR sağolsun güvenlik açısından iyi olduğu için indireyim. bu arada gariptir 1 saat önce formatlanmış PC ile girdim net e 700 tane spyware değişik olaylar buldu sizce normal mi??
AlPéR valla abi şu virüsleri fln yapanlaron ben ta... acayip sinir oluyorum yaa onları yapanları böyle kesicen diri diiri gömücen ş.sizleri...