m0K0k0 Orjinal Mesajı Yazan: bilengoker arkadaşlar lipton reklamında çalan müziği biliyomusunuz hane kadın uzanmış yatıyor bu şarkıyı bilen yokmu yaw koskoca forumda :cool:
beko Orjinal Mesajı Yazan: hallederiz fenerbahçe gol attığı zaman çalan samba brezilya şarkısı gibi bi şarkı yani fb gol attığı çalan o samba şarksının adı bilen varm ı? o şarkı yanlış hatırlamıyosam: Loving Paris - Loco (remix)
chakall_hakan Ewet beyler başlıktada belirtiim gibi aradığım şarkı oşimdi asker canı neler ister uykularımda mevlam onu bana göster... die dewam edio hemen hatırlamadım demeyin bu şarkı hababam sınıfı askerde de de(bu -de lerin sonu gelmicek)çalındı işte bu şarkının ismini bilen birisi varmı
Ryan Atwood Beyler şu şarkıyı kaçınız biliyosunuz bilemem ama ben internette hiç bir yerde bulamadım. Hani GORA filminin başında yaşlı adam arabaya binince Cem Yılmaz'ın açtığı bi müzik vardı ya "Yeah Your Motherf*ck" diye. İşte onu arıyorum hangi sitede vardır ya da sizde var mı link verebilir misiniz şarkı çok hoşuma gitti ya!!!
icelander Hocam Çok Soru Var Az Cevap Var Faydalı bir konu olduğu kesin ama expert fealnmı .çağırsak ne?
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: icelander Hocam Çok Soru Var Az Cevap Var Faydalı bir konu olduğu kesin ama expert fealnmı .çağırsak ne? Serdar` Bu işin Expert i :)
furbur arkadaşlar fbtv de anelkayı tanıtırken arkada bir fransız şarkı çalıyorlar o şarkının adını biliyormusunuz? bu sefer bari ciddiye alın.
furbur Orjinal Mesajı Yazan: furbur arkadaşlar fbtv de anelkayı tanıtırken arkada bir fransız şarkı çalıyorlar o şarkının adını biliyormusunuz? bu sefer bari ciddiye alın. ya yokmu bi Allah ın kulu bilmiyormu yaw?
ta1fun yaw bi şarkı war 'monday night to the club,tuesday night to the club' die onun adıne acaba????
McLanE Orjinal Mesajı Yazan: furbur arkadaşlar fbtv de anelkayı tanıtırken arkada bir fransız şarkı çalıyorlar o şarkının adını biliyormusunuz? bu sefer bari ciddiye alın. bu şarkı banada lazım bilen yok mu
FastRaßßit Orjinal Mesajı Yazan: Serdar` istikbal reklamlari burda war mpg olarak.. http://www.istikbal.com.tr/sourcedesign/ISTIKBAL.asp?web_id=istikbal&sayfa_id=istikbal.download uzn süredr bakamadm saolasn
Ryan Atwood Beyler dün NTV'deki Lifestyle Otomobil'i izleyenler varsa orda Peugeot 407'nin tanıtımını yaparken bi müzik çalıyodu bilen var mı aranızda o müziği? İçinde geçen sözcüklerden bir tek "be alright" bölümünü hatırlıyorum. Yardımcı olabilecek misiniz?