FastRaßßit istikbal reklam müzii mobilyalar bi yerden çikan war ya o iste citroen galiba onn müzii hani araba dans edio ya bide onn müzii bide "bayraa karsi yatr beni tirmala beni kasi beni" :D adli sarknn download lnki warsa ii olr
Serdar` **İstikbal reklam müziği hakkın da ki söylentiler şöyle : ** 1.Çalan Muzik Rebel Moves e ait.. 2.Reklamda ki Müzik , reklama özel olarak yapilmiş..
ELECTRIFY yaw bi şarkı vardı maratonda haftanın gollerini falan gösterirken çalıyodu söyle bişiydi -together lalalalalal together lalalalalal işte öle bişi... adını veya linki bilen varmı???
FastRaßßit Orjinal Mesajı Yazan: Serdar` İstikbal reklam müziği hakkın da ki söylentiler şöyle : 1.Çalan Muzik Rebel Moves e ait.. 2.Reklamda ki Müzik , reklama özel olarak yapilmiş.. walla rebel moves'a ait olduunu duydm ama mesela istkbal'in stesi war mjdr ordan indrileblr mi?
_Ghost_ hani hayatbilisinin reklamında bekliyorum bekliyorum bu sensizlik bitsin diye. Bunu kim söylüyor?
Hami(10) mükkemmel bir şarkı evet o http://www.themp3king.com/mp3lerim/Gece%20Yolculari%20-%20Unut%20Beni.mp3
Serdar` Orjinal Mesajı Yazan: CrazyCoe walla rebel moves'a ait olduunu duydm ama mesela istkbal'in stesi war mjdr ordan indrileblr mi? tam olarak bilmiyorum ama bu muzik hiç bulunmazsa birisi tarafından t.v den çekilir ve net e yayilir..yani hiç olmazsa böyle olur.reklam şirketi ise müziğin reklam için özel yapildiğini yazmiş..
FastRaßßit Orjinal Mesajı Yazan: Serdar` tam olarak bilmiyorum ama bu muzik hiç bulunmazsa birisi tarafından t.v den çekilir ve net e yayilir..yani hiç olmazsa böyle olur.reklam şirketi ise müziğin reklam için özel yapildiğini yazmiş.. sarki güsel isallah bulrm bi yerde
Server REKLAM SARKISI LİPTON ARKADASLAR SU SON LİPTON CAY REKLAMINDA CALAN MUZİGİN ADI NEDİR HANİ SU Bİ KADIN VAR .. BİLEN YAZSIN
Serdar` Orjinal Mesajı Yazan: CrazyCoe sarki güsel isallah bulrm bi yerde istikbal reklamlari burda war mpg olarak.. http://www.istikbal.com.tr/sourcedesign/ISTIKBAL.asp?web_id=istikbal&sayfa_id=istikbal.download
hallederiz fenerbahçe gol attığı zaman çalan samba brezilya şarkısı gibi bi şarkı yani fb gol attığı çalan o samba şarksının adı bilen varm ı?
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider yaw şu Yabancı damat dizsinin sonunda çalan parçanın adı nedir? Gökhan kırdar söylüyor. ya evet bu parçayı bilen varmı??
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: muhammeddalyan yaw bi şarkı vardı maratonda haftanın gollerini falan gösterirken çalıyodu söyle bişiydi -together lalalalalal together lalalalalal işte öle bişi... adını veya linki bilen varmı??? bu şarkı baya meşhur yaw kimse bilmiyo mu???
Server YAZSIN YAW EN SON LİPTON CAY REKLAMI VARYA Bİ KADIN VAR...O MUZİK BİLEN YOKMU YA :type: :type: :type: :applause: :applause: :applause: :type: :type: :type:
Aydin 4 Orjinal Mesajı Yazan: muhammeddalyan bu şarkı baya meşhur yaw kimse bilmiyo mu??? Pet Shop Boys - Go West