mstftkn peki pes 2009 un şampiyonlar ligi tanıtım video sundaki müzik varya onu bulabilecek olan varmı
irreplaceable Orjinal Mesajı Yazan: Batuhanry David Carbonara - Babylon ;) Çok Saol uzun süredir arıyordum :)
Marty Orjinal Mesajı Yazan: yavuss2 arkadaşlar gstv de lincoln-meira-kewell top çevirirken yapılan bi klip var orda çalan şarkıyı bilenler ismini yazarsa çok makbule geçer :) Ian Carey ft Michelle Shellers - Keep On Rising Orjinal Mesajı Yazan: _AYDIN_ peki ntv sporda nba europa live tour da mac reklamlarinda calan muzik hangisi? evet onu bende arıyorum.
kimci arkadaşlar bana bu müziği bulun başka bişi istemiyorum 2006 şampiyonlar ligi finalinde barcelonanın kupayı aldıktan sonra çalan bi müzik var dıııt dıııt dıdıt dııııııt dıııt dıdıt gibiydi sanırsam.youtubeden bakarsanız kupayı aldıktan sonra çalıyo.2 yıldır bu müziği arıyorum bilen varsa çok makbule geçer.cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
beckham_20 sabah mesut yarda çalmıştı the baby the baby love kelimesi geçiyodu galiba hatta kaleydeskoptada çaldı
kimci ntvspor haftanın gollerinde çalan müzikten ses yokmu daha?????artık birisi müdahale etsin şu duruma 5 ay oldu tam 5 ay!!!!
RQuaresma7 Nike ın son reklamında çalan müziğin ismi nedir kim söylüyor..??(hani Arsenalli bi oyuncu var.Git gide geliştiyor..Hollanda Milli takımı,Arsenal ,Inter filan var. o reklam)
Moldovan9 GS TV De Olimpiakos Maçına Özel Olarak Yapılan Klibin Müziğini Arıyorum Müzik Yunanca galiba,Youtube'de Gs Tv Olimpiakos yazınca çıkar çok güzel bir müzik
Mr.Sagopa Orjinal Mesajı Yazan: can_burak_1907 GS TV De Olimpiakos Maçına Özel Olarak Yapılan Klibin Müziğini Arıyorum Müzik Yunanca galiba,Youtube'de Gs Tv Olimpiakos yazınca çıkar çok güzel bir müzik 'Kardia Mou Min Anisixeis Soyleyen : Antonis Remos
beckham_20 arkadaşlar mesut yarın programında çalan bi şarkı var baby love diye kelime geçen bi şarkı çalıyo.Bilen yok mu????:confused:
Passenger bagy bagy vuç yu layk henzap beybi.. :p nakaratı şöyle olması lazım duyduğum kadarıyla,kim söylüyor bu şarkıyı,şarkı ismi flan nedir, bilen var mı ?
beckham_20 Orjinal Mesajı Yazan: Passenger bagy bagy vuç yu layk henzap beybi.. :p nakaratı şöyle olması lazım duyduğum kadarıyla,kim söylüyor bu şarkıyı,şarkı ismi flan nedir, bilen var mı ? :rolleyes: evet öle olabilir :D
hasan_serg Orjinal Mesajı Yazan: Passenger bagy bagy vuç yu layk henzap beybi.. :p nakaratı şöyle olması lazım duyduğum kadarıyla,kim söylüyor bu şarkıyı,şarkı ismi flan nedir, bilen var mı ? Frankie Valli - Beggin' (Pilooski Edit) umarım aradığını doğru anlamışımdır power fmde çok çaldı bu şarkı yazın. bende baya aradım.
Passenger Orjinal Mesajı Yazan: hasan_serg Orjinal Mesajı Yazan: Passenger bagy bagy vuç yu layk henzap beybi.. :p nakaratı şöyle olması lazım duyduğum kadarıyla,kim söylüyor bu şarkıyı,şarkı ismi flan nedir, bilen var mı ? Frankie Valli - Beggin' (Pilooski Edit) umarım aradığını doğru anlamışımdır power fmde çok çaldı bu şarkı yazın. bende baya aradım. Evet dostum bu şarkıydı,çok teşekkür ettim,sağolasın :)
RQuaresma7 Nike ın son reklamında çalan müziğin ismi nedir kim söylüyor..??(hani Arsenalli bi oyuncu var.Git gide geliştiyor..Hollanda Milli takımı,Arsenal ,Inter filan var. o reklam) birisi söylesin artık..Rica ediyorum