Paul Pierce alexander istediğin şarkı bu olmalı: Kemo The Blaxican: La Receta benim sorumada bi baksan çok ii olur
Tearaway ya ben senelerdir şu şarkıyı arıom hani şampiyonlar ligi özelde maç görüntüleri için yapılmış şampiyonlar ligi şarkısı var şarkı yine bildiğimiz cl müziği ama içinde keman fln vardı çok hoştu bi türlü bulamadım bulanı alnından bizzat gelip öpücem :D
Omer Urundul Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway ya ben senelerdir şu şarkıyı arıom hani şampiyonlar ligi özelde maç görüntüleri için yapılmış şampiyonlar ligi şarkısı var şarkı yine bildiğimiz cl müziği ama içinde keman fln vardı çok hoştu bi türlü bulamadım bulanı alnından bizzat gelip öpücem :D Şampiyonlar ligi şarkısının pek çok versiyonu var. Ben 5-6 sene önce rock versiyonunu bile duydum. Keşke hepsini toplu olarak bulabilsek.
Paul Pierce http://rapidshare.com/files/144723729/UEFA_Champions_League_-_Official_Theme__Full_Version_.mp3.html kardeş senin için upload ettim bi teşekkür yeter ama sn de benim soruya cevap bulsan bi
Tearaway karşdm bu bildiğimiz şampiyonlar ligi müziği yazımı iyi okumamışın sanırım yinede tşkler Orjinal Mesajı Yazan: Omer Urundul Şampiyonlar ligi şarkısının pek çok versiyonu var. Ben 5-6 sene önce rock versiyonunu bile duydum. Keşke hepsini toplu olarak bulabilsek. nerden bulduğunu hatırlıyomsn ?
Omer Urundul Bir yerden bulmuş olsam yarım ederdim de ben de senin gibi tvde duydum:( Ama araştırıyorum bir şeyler bulursam ilk iş buraya yazacağım.
ultrAslan_wolky Arkadaşlar euro2008de çoğu taraftarın söylediği ve oyuncuların sahaya çıkarken çalan bi müzik yada şarkı war oooo ooo ooo diye bişey.Ama heryerde aradığıma rağmen bulamadım ve sonunda ses kaydı yapmaya karar werdim işte şarkı bu adını söleyen olursa şimdiden tşkler.... http://www.zshare.net/audio/18698857120354f8/
OcToPuS_09 woky kardeşim , limervireye yada google yaz , " DJ Bobo-Ole OLe " EURO 2008 müziği isviçreli bir Dj yapmış şarkıyı.
James Sunderland Orjinal Mesajı Yazan: b_c_237 Arkadaşlar ben de bir müzik arıyorum.Genelde sahada maçlardan önce çalıyor(We Will Rock You,We Are The Champions,Life is Life değil)Galatasaray-Homberg maçı öncesinde çalmıştı.PES 5 in ps2 için olan bi patchinde squad bölümündede çalışıyordu.Hatta bir ara(iki,üç yıl önce)starda bilmem kaçıncı güreş yarışmalarının fragmanındada çalıyordu.Aynı şekilde yine starda(yine iki,üç yıl önce)dostluk maçı vardı Hakan Şükür ve Song katılmıştı onun fragmanında da çalıyordu.Şarkıda söz yok. Notaları da şöyle bir şey:Dııı dıtttt dırıdırı dıttt dırıdırı dıttt dıdıttt,dı dııttt dırıdırıdıttt dırıdırıdı dırı dırı dıttt. Bulursanız çok sevinirim. Arkadaşlar aradığım müziğin bir bölümünü haberleri izlerken buldum.Sunucunun falan sesi var ama arkaplanda müzik çalıyor.Dosyanın boyutu çok çok düşük.Bir bakar mısınız? http://rapidshare.com/files/147178903/Recording.mp3.html
Moldovan9 Beyler FBTV de Yunanca yada İspanyolca olan,bir kadının söylediği,içinde OLE OLE OLE OLA kelimeleri geçen Spor Magazin programlarındaında çoğu zaman çalınan bir müziği arıyorum!!! Ardanın klip şarkısı:Survivor Mtk maçı klip şarkısı:Handsfree-Summercomes Euro 08 de taraftarların maç başlarken söylediği şarkı:White Stripes - Seven Nation Army
dionysoshayyam arkadaşlar lig tv de karakartal programında bobonun gollerine bi klip yapmışlar ve klipte bi şarkı çalıyodu.kadın sölüyodu şarkıyı ve sanırım rusçaydı şarkının adını bilen varsa yardım etsin lütfen
Omer Urundul Şampiyonlar ligi maçları devre arasında vodafone'un reklamında çalan müziği bilen var mı? Hani binalarda oluşan yüksek bir stad olan reklam. Millet çatılardan sahaya bakıyor. İçinde alkış sesleri falan var şarkının. Bilenler yardım ederse çok sevinirim.
yavuss2 arkadaşlar gstv de lincoln-meira-kewell top çevirirken yapılan bi klip var orda çalan şarkıyı bilenler ismini yazarsa çok makbule geçer :)
kobra185 arkadaşlar bu şarkıyı bulabilirmiyiz acaba.çok güzel bir karadeniz türküsü ama malesef google da bile yok..en azından şarkının veya sanatçının adını bilsek yine yeter...sözleri şöyle; ben onun aşkı için vazgeçmişim herşeyden niye yanar allahım içim böyle derinden ben demedim bir tanem sana yalan dediler alıp gittiler seni bana yar etmediler teşekkürler şimdiden