Ryan Atwood Beyler pepsi'nin reklamı var hani Pepsi Electronica Festival İstanbul 2005. Orda çalan manyak bi şarkı var. onun adı ne? :D
RubenMartin Orjinal Mesajı Yazan: Ryan Atwood Beyler pepsi'nin reklamı var hani Pepsi Electronica Festival İstanbul 2005. Orda çalan manyak bi şarkı var. onun adı ne? :D O Şarkının Adı Gesibağları..Kubat Söylüyor.. :D :D Hacılar Bu arada FİFA06 demodaki girişi solo gitar olan şarkıyı nerden bulabilirim???
GOZİT sabah cem ceminayın programında çalan bi tane şarkı var adam sürekli özürlü gibi ses çıkarıyo . bı bı bı bı gibi vı vı da olabilir ve yanlış hatırlamıyosm şarkı sürekli böyle gidiyo
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: TЯeX™ şey metroda bi adam var çook yakışıklı klibinde tüm sokak onla beraber şarkı söylüyo dans ediyor bu şarkı???? please şu msj yazıldığından beri adamın adını düşünüom kabus gibi çöktü hayatıma valla ya:) ama sonunda buldum:) Jay Sean-Eyes On You...
ajan54 Ya daha demin AŞK Oyunu dizisini izliyordum onun sonunda bir şarkı çalışıyordu çok hoşuma gitti bir kaç kişiye sordum dizinin baş rol oyuncusu sarp söylüyor dediler ama tam olarak ismini bilmiyorum bilgisara yükleyecem.Adını bilen varsa söylerse sevinirim.
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: ajan54 Ya daha demin AŞK Oyunu dizisini izliyordum onun sonunda bir şarkı çalışıyordu çok hoşuma gitti bir kaç kişiye sordum dizinin baş rol oyuncusu sarp söylüyor dediler ama tam olarak ismini bilmiyorum bilgisara yükleyecem.Adını bilen varsa söylerse sevinirim. valla adı Keremcem de..bende arıyom onu,şarkı sanırım dizi müziği aşk oyunu die arat bulabilirsin
ajan54 şarkıyı bir yerde buldum ama ismi yazmıyordu ve indirdiğimde çok kalitesiz ses ve tamamı değildi tammamını bulmam için ismi lazım bulan veya görenler haber versin :D :D Yüklediğim şarkıyı upload ettim isteyen yüklesin ama kalite kötü. http://www.megaupload.com/?d=02I22HCI
Johnnie Walker beyler bi parça var parçanın nakaratında "love is changing, changing everything" gibi bişeyler diyo. Parça summer lovin' e benziyo. adını bilen var mı
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: Johnnie Walker beyler bi parça var parçanın nakaratında "love is changing, changing everything" gibi bişeyler diyo. Parça summer lovin' e benziyo. adını bilen var mı Keane-Everybody Changing sanırım kastettiğin...ona benzettim ama?son cümleden kaybedio...
Johnnie Walker Orjinal Mesajı Yazan: blueeda Keane-Everybody Changing sanırım kastettiğin...ona benzettim ama?son cümleden kaybedio... değil ya... o parça var bende hatta çok severim :D
RaceDoctor Serhat'ın bir şarkısı var.Sözlerinden bir bölüm: "Yağmur bulutu unutursa Dalında çiçeği kurutursa Yar benden utanırsa Düşündüm, Düşümden ayrı kaldım..
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: RaceDoctor Serhat'ın bir şarkısı var.Sözlerinden bir bölüm: "Yağmur bulutu unutursa Dalında çiçeği kurutursa Yar benden utanırsa Düşündüm, Düşümden ayrı kaldım.. Sibel Alaş'ındır o şarkının orijinali bu elemanın yorumundan çok daha güzeldir.. şarkının ismi Adam
Ryan Atwood Arkadaşlar dizi'de bi müzik vardı. Boyz 2 Men diye bi grup galiba. Şarkının adı ne bulamadım. Buyrun ben örneğini koyuyorum. Ama hoparlörlerinizi sonuna kadar açın çünkü ses kalitesi çok düşük. :D http://rapidshare.de/files/4897641/boyz_2_men.rar.html
Brian Moser Arkadaşlar bir şarkı var bir bölümü şöyle: Ara sıra, bazı bazı Gelsen bile gönlüm razı Yeter ki görsün gözlerin (bu satırdan emin değilim) Aşkın olmaz çoğu azı... Bu şarkının adını bilen var mı acaba?