Oguz Kagan Ya şu inna mora mıdır nedir çünkü dinlediğim şekliyle yazdım ne bu şarkının adı nakaratı inna mora diye
Ryan Atwood Beyler Jakamen reklamının müziği varya hani uzun saçlı bi adam çıkıyo reklama hatta. O şarkının adı ne yaw? :D
Overkill Orjinal Mesajı Yazan: Anakin-Vader Ya şu inna mora mıdır nedir çünkü dinlediğim şekliyle yazdım ne bu şarkının adı nakaratı inna mora diye Dean Martin'in İnnamorata'sı olabilir..
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: ThEQueSTioN sanırm sen linkin park / jayz - numb encore 'u diyosun ... hayr olm o diil kesin o diil ! hem metro+ da linkin park çıkmıo !
ThEQueSTioN ne biliyim sen tuş muş diyince aklıma ilk o geldi :) .... sözlerini yaz biraz duyduğun kadarını ...
FastRaßßit Orjinal Mesajı Yazan: Anakin-Vader Ya şu inna mora mıdır nedir çünkü dinlediğim şekliyle yazdım ne bu şarkının adı nakaratı inna mora diye Papi Sanches - Enamorame olablr hatta Acun Firarda'da fln da çalio...
Alikevicius Yeni Tvde çıkan kliplerden bole animasyon gibi klibi. Bi tane kız var koyun var kız buzdolabının üstünde falan. fransızca bi şarkı galiba onun nerden bulabilirim.
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: ThEQueSTioN ne biliyim sen tuş muş diyince aklıma ilk o geldi :) .... sözlerini yaz biraz duyduğun kadarını ... herzaman çıkmıo ztn herzaman da metro+ yu açmam hep ztn sonlarını yakalıom ztn sonlarda adam küçülüp düğmelere basıo :)
mirдňdд yaw arkadaşlar oceans twelve filmide çalan şarkının adını bilen varmı :drooling: birde sinan özenin kapına kırmızı bir gül bıraktım ve vay vicdansızlar diye iki tane şarkısı vardı bu şarkıların ismini biliyorsanız çok makbule geçer :confused:
Oguz Kagan Ocean's Twelve teki şarkı Laser Dance olmasın hani lazerli sahnedeki ni diyosun dimi bende şu nakaratta I'm a Bad Man diyen şarkıyı arıyorum nakarattan öncede sözlerin sonunda Bad Man diyor adı ne o şarkının
muzzy..! Rock 'n Coke reklamında çalan müzik ne peki?? Cure söylüyor o kesin de.. Şarkının adını bilen biri varsa acil tarafından yazarsa memnun olurum...
TeKiN uA Bugun Radyoda Dinledim Atım Arap&Kemal Sunalın Sesleri Var Ve şarkı Acaip Komik Bilen Varsa Lutfen Yazsın
aRiZen yaa arkadaslar cok onmli ltfn yrdm bi sarkı var "... babe everybody.. maybe" filan dio herif metalik bi sesle soluo bilen varsa lutfen...
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: muzzy..! Rock 'n Coke reklamında çalan müzik ne peki?? Cure söylüyor o kesin de.. Şarkının adını bilen biri varsa acil tarafından yazarsa memnun olurum... evet The Cure söylüyor Boys Don't Cry