jasonic666 Orjinal Mesajı Yazan: FяэєZілG_вĿσш NTVSpor TSL'de haftanın gollerini yayınlarken bir şarkı çalıyo Rock tarzı. 2 mesaj yukarda war bak
tarzanlar 45 arkadaşlar 29 ağustos günü lig tv akşamüstü haberlerinde galatasarayın ufea'daki rakibini tanıtırken çalan bi şarkı vardı onun adı ne ritmi şöyle dı dı dı dırı dırı dı
Life. Orjinal Mesajı Yazan: gfb 45 arkadaşlar 29 ağustos günü lig tv akşamüstü haberlerinde galatasarayın ufea'daki rakibini tanıtırken çalan bi şarkı vardı onun adı ne ritmi şöyle dı dı dı dırı dırı dı çok açıklayıcı oldu:D
Vip_Emre Arkadaşlar fiat lineanın hani sloganı 'Ailen için en iyisi' olan reklamdaki müziğin adı nedir?Bir yardım ederseniz lütfen. Video için tıklayın.
Camby Orjinal Mesajı Yazan: Paul Pierce arkadaşlar nike ın sıradaki gelsin reklamındaki şarkının adını öğrenebilirmiyim Eagles of Death Metal - Don't Speak (I Came to Make a Bang!)
shadowtr Orjinal Mesajı Yazan: Vip_Maniac Arkadaşlar fiat lineanın hani sloganı 'Ailen için en iyisi' olan reklamdaki müziğin adı nedir?Bir yardım ederseniz lütfen. Video için tıklayın. Shantel - Bucovina
Cpt_Tsubasa benim de çok sevdiğim ntvspor haftanın golleri müziği ni başka bi siteden arkadaşın biri kaydedip mp3 haline getirmiş ve çokta kaliteli bi müzik haline getirmiş ama müziğin adı hala bilinmiyo müziği burdan indirebilirsiniz en azından şimdilik bununla idare edebilirsiniz...http://rapidshare.com/files/142774637/Ntvspor_haftan__305_n_golleri_muezi__287_i.mp3
Vip_Emre Orjinal Mesajı Yazan: shadowtr Orjinal Mesajı Yazan: Vip_Maniac Arkadaşlar fiat lineanın hani sloganı 'Ailen için en iyisi' olan reklamdaki müziğin adı nedir?Bir yardım ederseniz lütfen. Video için tıklayın. Shantel - Bucovina Çok Teşekkürler.;)
Paul Pierce sitede videolar bölümünde bi ara c.ronaldonun bi vediosu vardı adında dünyanın en iyi sağ ve sol oyuncusu felan yazıodu onda çalan şarkının adı lazım çok acil lütfen yardım edin
Life. Arkadaşlar bir forumda gezerken buldum.NTVSporun haftanın golleri müziğini buldum.Ama şarkının adı belli değil ama sitede link verilmiş. NTVSpor Müziğini İndirmek İçin Tıklayın!
uurture 10 Items Or Less (Expres Kasa) flim'inde çalan bir şarkı vardı bilen varsa yardımcı olabilir mi fakat arabada kadın ve erkeğin söylediği değil.. "> buda videosu...
Paul Pierce alexander istediğin şarkı bu olmalı: Kemo The Blaxican: La Receta benim sorumada bi baksan çok ii olur
Tearaway ya ben senelerdir şu şarkıyı arıom hani şampiyonlar ligi özelde maç görüntüleri için yapılmış şampiyonlar ligi şarkısı var şarkı yine bildiğimiz cl müziği ama içinde keman fln vardı çok hoştu bi türlü bulamadım bulanı alnından bizzat gelip öpücem :D
Omer Urundul Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway ya ben senelerdir şu şarkıyı arıom hani şampiyonlar ligi özelde maç görüntüleri için yapılmış şampiyonlar ligi şarkısı var şarkı yine bildiğimiz cl müziği ama içinde keman fln vardı çok hoştu bi türlü bulamadım bulanı alnından bizzat gelip öpücem :D Şampiyonlar ligi şarkısının pek çok versiyonu var. Ben 5-6 sene önce rock versiyonunu bile duydum. Keşke hepsini toplu olarak bulabilsek.
Paul Pierce http://rapidshare.com/files/144723729/UEFA_Champions_League_-_Official_Theme__Full_Version_.mp3.html kardeş senin için upload ettim bi teşekkür yeter ama sn de benim soruya cevap bulsan bi