abow ahanda bunnarda resimler....inanmayan inanmasın..mus efe kusura bakma heyecandan birşey yapamıyom..oyunu oynamaktan kimseyle konuşadım msn de bile...ok...
ismailakturk ya kardeş ben trabzondayım adam gelecek ay başına gelir diyo o kadar kim bekleyecek sizden istesem kargoya karşı ödemeli verebilirmisiniz?
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: ismailakturk ya kardeş ben trabzondayım adam gelecek ay başına gelir diyo o kadar kim bekleyecek sizden istesem kargoya karşı ödemeli verebilirmisiniz? kargo değil ama normal post ile yollayabilirim baba özel mesaj at bana görüşelim yada figo976@hotmail.com msn neye gel görüşelim hocam emin ol 2 gün içinde eline gelir tabi abow la biraz konuşmam lazım yani 4-5 gün sonra elinde olur neyse abow msn ye bekkşyorum baba
muzzy..! Orjinal Mesajı Yazan: oguzbasar Oyun kaç cd ve mx ekran kartında çalışıyormu? MX te çalışır ama grafikler medium olur +efektler olmaz(yağmur efekti, motion blur, crowd ..vb.)
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: abow mx i bilmem abi...benim ki fx...oyun 2 cd... benimkide fx ii çalışıyo :)
GuiNeVeRe sizin o 10 bölümlük dediğiniz hangisi ve o kaç cd ben bugün aldırdım 2 cd yarın gelicek sizin dediğiniz o 10 bölümlük olmasın