Aydin 4 ben takunya'nın benden winning dersi aldıktan sonraki bir gününü merak ediyorum. ne yer ne içer..
YeshiL **Uğur Senin Resmini Görünce Darwinin Teorsini İnanısım Geliyor. Her Defasında Evrim Geçiriyorsun :) :) :)**
_RobinHo_ Orjinal Mesajı Yazan: SoniC ben şu RobinHo'yu merak ediyorum.Nerden geldii,kimdiir,neyin nesidir :p olm Carli die bana demiolar msn'de :D:D:D
Hasansas1905 Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavas beni daha çok merak etmeyin diye.en karizmatik resmimi koyuyorum. hocam senin tipin hergün deişiyo mu yaw:) yine yakışıklı çıkmışsın:)
takunya Orjinal Mesajı Yazan: iori ben takunya'nın, fındıkzade'de bana verdiği winning dersinden sonra beni merak etmemesinin nedenini merak ediyorum.. depresyona girdim o günden beri.. nasıl bir hezimetti o ya.. Yorumsuz
R@PP€R Orjinal Mesajı Yazan: Fanatik55 Hadi Hadi acıdım :) senide merak ediyorum Şaka yaptım zaten :D:D:D:D:D ben gizli kaçak üyeyim :cool: :cool: :cool: :cool: :D:D:D:D:D:D:D
Pizarro yaaa beyler ayıp oluyooo ama harbiden son zamanlar siteye takılamıyo olabilirim ama benidemi merak eden yok Exotik_Galatasaraylı ??? :D:D:D Namıdeğer Barış ;)
Thor Buralardayım ya. Sadece dışarıda biraz fazla vakit geçiriyordum o kadar. Ben de selimmm'i, venom'u, pentagram'ı, necromancer'ı, Rapper'ı, SuperBamm'ı, Witch-King'i merak ediyorum. Bir de Overkill'i.
rapper yow yow:D makaay'ı,jesuskane'i,venom'u,gangboy'u,gozit'i,sendersonamca'yı,necromancer'ı,hellscream'i,selimmm'i,superbamm'ı merak ediyorum
R@PP€R Orjinal Mesajı Yazan: jesuskane Buralardayım ya. Sadece dışarıda biraz fazla vakit geçiriyordum o kadar. Ben de selimmm'i, venom'u, pentagram'ı, necromancer'ı, Rapper'ı, SuperBamm'ı, Witch-King'i merak ediyorum. Bir de Overkill'i. Hangi Rapper? :D :) 2 tane var bi ben R@PP€R bi de rapper var Hangisi? :) :rolleye3:
Thor İkinizi de merak ediyorum. Gerçi seninle daha fazla konuştuk ama ikinizi de merak ediyorum. Dışarıda birşeyler yapmak daha iyi oluyor. Çünkü eve geldiğim an bilgisayarı açmak zorundaymışım gibi hissediyorum:D.
rapper Orjinal Mesajı Yazan: Pizarro olum nicky harbiden senin nickin değişmesi şart ;) karşıyo pasooo ? haklı