SoniC Orjinal Mesajı Yazan: Hasansas1905 abi adminler ve modlar fotolarını koysalar iyi olmazmı? niye olmasın ki..
cracks aaa konum tekrar açılmış...ben bakim daha kimeri merak ediom... orcuncetin cembjk sonic rapper champion77 bilmiom ödaha varmı.ben varım diyin.msjımı editler sizide eklerim :D ewet liste kabarıo söyleyin eklicem :D
Engin-gs merak ettiğim kişiler ; Baris_1905 CarlosSantana Onr_1903 Cracks Blueeda Makaay Siyahlabeyaz
Engin-gs Ben seni merak ediyorum çünkü işin gücün bilinmedik dinsel konular açmak sürekli karamsarsın acayip şeyler yazıyosun :)
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Engin-gs Bilmiyorum ama Baris_1905 , Necromancer ve Makaay çok merak ediliyo görüldüğü gibi ukalalık gibi olcak ama bende biraz :)
NayguleR Valla en merak ettiklerimin hepsini gördüm :) Spocket, Bule, Scorpion, Watcher, Necromancer... Şuan en merak ettiğim Ömer yani -Connect- onuda gördümmü başka kimse kalmayacak :)
rapper Orjinal Mesajı Yazan: vBMasta Ben HASANN artik Aranizdayim beni merak edenler olmus eski üyelerden haberler getirdim Kuty arada sirada cafelerinden baglaniyor görüsüyoruz Kanka_Smart yasiyormu ölüyormu bilmiyorum kontakti kaybettim Oildiz onunlada görüsüyorum Murat136 malasef kendisini 13 yasinda kalb kirizinden kaybettik Ahirete göctü Ailesine bas sagligi diliyorum Dejavu benimle beraber büyük bir warez portali yönetiyor 2_Pac_4_All oda benim kankam benle beraber o simdi Muscet onunlada bi zamanlari islami sitesi acmistik kapaninca irtibatimiz koptu göremedim onu bir daha Apilli yani deniz kardesim onunda nerlerde oldugu belli degil zorbey, rapper, wolf hepside vefasiz cikti ne arayip soruyolar nede neyse benden SCN ailesine saygilar HASANN hasan harbi ayıp ettin ya seni msnini bulur bulmaz sormadım mı kardeş...bilmiodum zaten msnini ICQyada zaten girmiom ara sıra kullanıorm orda da yoktun daha nerden ulaşayım dostum...ama cidden kırıldım kanka.
Hasansas1905 fazla merak iyi diildir ama insan yinede merak ediyo.abi adminler ve modlar fotograflarını koysunlar yaw.merakk ediyoz iştee:)
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: cracks ukalalık gibi olcak ama bende biraz :) Snin km nyini merak etsn lem? :D Sakaydi tabi ki... :)
Mr_AsLaN eskiden birisi vardi avatarinda yasli bi adam vardi Nickini unuttum onu merak ederdim hep simdi ise Watcher'i merak ederim