badboy_t ewt arkadaşlar bunu ben bulmadım bu arada bunuda yazayım yani bi sitede buldum.ÇÖZÜM:football manager klasörünün içine user data diye bi klasör açın.o kadar bitti gitti keyifle oynayın ii oyunlar herkeze.
NecromanceR Evet sigames forumlarında da yazmışlar bunu . İyi oldu ama böyle bir hatayı nasıl yaparlar anlamadım
evrenbjk saol kardes bu problem cözüldü,ben oyunu az önce aldım yükledim ama continue oku hep sönük,yani zaman ilerlemiyo,neden sizce????????yada tarih nasıl gecio???
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: Esener user data diye bir sürü klasör açtım yinede olmadı. nasıl olmadı yaw nereye açtın user datayı.spors interactive/football manager 2005 klasörünün içine açıcaksın herkezde oldu.
YeshiL Orjinal Mesajı Yazan: badboy_t nasıl olmadı yaw nereye açtın user datayı.spors interactive/football manager 2005 klasörünün içine açıcaksın herkezde oldu. Vallahi Yaptım. Yinede Olmadı.
Fevzi ya badboy hemen cevap verirsen sevinirm ---bu user datanın içine bi de games diye klasör açalım mı
RubenMartin Harbiden böylee bi hatanın yapılmasına ancak yuh artık denir... Ama çözülsünde yeter. Fakat yinede herkezde çözüm olmuyo galiba...
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: Speedy ya badboy hemen cevap verirsen sevinirm ---bu user datanın içine bi de games diye klasör açalım mı gerek yok.zaten bi arkadaşta söylemiş ama olmadıysa bide games yaratıp dene.kusura da bakma bilgisayarda mı sitede mi bi sorun oldu yada nette mi foruma girmem biraz uzun sürdü.
titi Cm 03/04'ün içindeki User Data klasörünü Football Manager 2005 klasörünün içine atın , sorun çözülüyor .
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: titi ses problemini çözebilirmisin maçta ses gelmiyo ses konusunda bi bilgim yok ya ayarlardan ses ayarlarını all yapmayı dene bi.
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: titi Cm 03/04'ün içindeki User Data klasörünü Football Manager 2005 klasörünün içine atın , sorun çözülüyor . E yuh , öyle şey olur mu ! Kesinlikle yapmayın arkadaşlar ...