blueeda Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider üzgünüm :,( kusura bakma. Biz alışık değiliz SCN'de bayanlara ;) alıştım bu tür laflara ama sıkılıo insan bi zaman soora:)
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: blueeda alıştım bu tür laflara ama sıkılıo insan bi zaman soora:) afedersin :rolleyes: .. Neyse forumu chat'e çevirmeyelim asıl konu BLUE! Ben bahsettiğim diğer parçaları nereden bulabilirim. Link verebilecek olan varmı aranızda?
MaVi Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider afedersin :rolleyes: .. Neyse forumu chat'e çevirmeyelim asıl konu BLUE! Ben bahsettiğim diğer parçaları nereden bulabilirim. Link verebilecek olan varmı aranızda? Ares Programını Download Et Link Mink Derdin Olmasın Bulamazsan Eğer Benim Mail Adresten Yollarım Sana Msn'nem Açıktır... :D
ugur35 Gerçekten Blue herşeyi hakediyor. Blueeda'ya ve Gunduz84'e katılıyorum. Ayrıca en beğendiğim şarkısı Curtain Falls, dinlemekten kafayı yicem nerdeyse zaten ilk günden ezberledim bile...
blueeda bide gündüz84 eski bi şarkısını bulmuş the last first sight mıydı neydi breathe easy gibi oda slowmuş dinlemedim ama tavsie ederim yine kesin güzeldir...
Joetri Ya bi sarki vardi sing diye o sarki bluenunmuydu hatta klibinde pasta savasi fln yapiyolardi...
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: fb mania Ya bi sarki vardi sing diye o sarki bluenunmuydu hatta klibinde pasta savasi fln yapiyolardi... hayır o travis
nefin bende acayip bir blue hayranıyım.şu son klibi curtain falls u bulmaya çalışıyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirimmm