madada256 Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu ee nasıl yorumlarınız ney her oyuncunun resmi varmı? tsl nasıl 2,3 gün sonra susurluğada gelir. susurluğa gelmez kim getirecek sen alacan getirecek adam yokki.
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: madada256 susurluğa gelmez kim getirecek sen alacan getirecek adam yokki. olum belki mekan'a yada murat'a gelir ha bu arada osman dükkanı taşımış artık oyun getircekmiş
oguzbasar arkadaşlar alanlar dikkat etsin bazı versiyonlar ispanyolca. ingilizce olmasına dikkat edin.
Rocko 1) Championship Soccer başka bir oyun 2) Oyunda 3566 tane gönderilen fotoğraf var fakat bunların 500 civarı çok kötü resimler. Hatta 2-3 tanesi yan duruyor. Nasıl seçmişler anlamadım...
gslee ee herkes alıdm kavuştum falan diyoda bi babayiğit şu oyunun nası olduğunu anlatmayacakmı yaa?? :yikes:
Elensar77 valla bizim buraya gelmedi bn netten indirdim 28mb oldugu icin bazı seyleri silip yapmıslar yani fotolar yok yalnız oyun son demoyla aynı mac motoru gayet guzel secilebilr bir sekilde menuler aynı demodaki gibi dedigim gibi oyunu alana kadar birsey solegemeyeceim ancak simdi 2009 a kadar tatil yapıom o zmaan bana isim verin bn bakayım ne alemdesiniz...
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu olum belki mekan'a yada murat'a gelir ha bu arada osman dükkanı taşımış artık oyun getircekmiş osman nereye açtı dükkani nerde o?
meteor arkilar bn aldım cdyı izmirden neyse bnm cd 616 mb lık oyunu yukledım full fotolarla fln ıste oyunu actıgımda hıcbırının fotosu cıkmadı nedense hıc bı futbolcunun fotosu cıkmadı neden anlamadım ama boswer daha oynamadım sımdı dalıyorum oyuna :D:D
madada256 walla bne emuleden indirdim 350 mb lik olanı heşey var sadece oyuncu resimleri yok. bidaha herşey var. oyun çok süper de ayrıtı baya çok. bide OYUN YAVAŞ söliyim.
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: madada256 osman nereye açtı dükkani nerde o? ali bak şimdi zevk sinemasının olduğu arada gs lokali var onun karşısında
badboy_t yaw bende gittim kadıköye bu akşam cd ci dedi satıldı hepsi kopyalıycaktı onuda bi herif almış çoğaltmaya gitmiş yarın gel al dediler uyuz oldum.bu arada kadiköy yazıcıoğlu iş hanının yanındaki pasajdan yarın alabilirsiniz.bide nasıl oyun oynayanlar bi yazın hele biz de bilelim.
Dabulu abi bu fm çok güzel galiba baksanızya kimse oyun oynamaktan oyun hakkındaki görüşlerini yazamıyo