oguzbasar Arkadaşlar fm 2005 dün akşam itibariyle çıkmıştır. herkese hayırlı olsun ben bakırköyde oturuyorum bugün gidip alcam...
KILL4YOU.FB wallahi su an isteyim..Bi yalan uydurup cikip alsam mi diye diyorum yoksa aksama kadar dayanamiyacagim :icon_cry: FOREVER CM pardon artik FM :D
Elensar77 bnde var oyun beyler hatta ilginctir GS yi aldım 1 hafta sonra SUAT USTAyı barcelona ya sattım 350k ya kendı istedi ilginc bi olay :D:D::D
gunduz84 Ben aldım oyunu ama tam bi hayal kırıklığı oldu çünkü bana gelen mailde oyunda benimde olduğu yazıyodu ama maalesef yok :,(
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: gunduz84 Ben aldım oyunu ama tam bi hayal kırıklığı oldu çünkü bana gelen mailde oyunda benimde olduğu yazıyodu ama maalesef yok :,( aynı mail banada geldi fakat oyunda biz zaman ilerledikçe çıkacağız. mesela 2008'de yada 2010 ne bileyim işte misal 2014 dünya kupasında mesela yıldız fln olacaz. Yani başlangıçta olmamamız normal.
burak_texas Y arkadaşlar hiç Bursadan olup bilgisi olan yokmu çıktıysa söleyin gidip alacam hemen yaw ayrıca tek cd mi?
gunduz84 Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider aynı mail banada geldi fakat oyunda biz zaman ilerledikçe çıkacağız. mesela 2008'de yada 2010 ne bileyim işte misal 2014 dünya kupasında mesela yıldız fln olacaz. Yani başlangıçta olmamamız normal. öyleyse sorun yok bende hemen oyunu alır almaz çıkıcak zannediyodum :)
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: gunduz84 öyleyse sorun yok bende hemen oyunu alır almaz çıkıcak zannediyodum :) unutmuşum sadece futbolcu olarak değil koç veya menajer olarakta oyunda bulunulabilir...
burak_texas Orjinal Mesajı Yazan: burak_texas Y arkadaşlar hiç Bursadan olup bilgisi olan yokmu çıktıysa söleyin gidip alacam hemen yaw ayrıca tek cd mi? ???
ahmo87 arkadaslar izmir göztepede oyunu alan warmi acaba aldiysa nerden aldigini söyleyebilir mi? :whoa: :yikes:
Venom Orjinal Mesajı Yazan: burak_texas Arkadaşlar bu cd nin dıştaki resminde bende Championship Soccer yazıyor doğrumu? hayır football manager 2005 yazıyo
neo_matrix23 siz yine sanslısınız ben elazıg da oturyorum haftaya anca gelir neyse bekleyecez ne yapalım
Dabulu ee nasıl yorumlarınız ney her oyuncunun resmi varmı? tsl nasıl 2,3 gün sonra susurluğada gelir.