Mr.Sagopa Bir kere kopya çekerken yakalandım hoca baktı yaptığım iki sorunun üstünü çizdi kağıdı geri verdi ben yine kopya çekmeye devam ettim :D
Bedevi **Soru hiç kopya çekmeyen var mı diye sorulsa daha doğru olurdu :rolleyes: elbette herkesin gözü kayıyo biyerlere :D**
ayberk228 lise 2'de zıvanadan çıktım her sınav kopya çekmek gereği duyurdım bilsem bile o dersi.Ama allah var hiç yakalanmadım.Çünkü en ön sırada oturuyodum (öğretmen masasının çaprazında ki ön sırada).HOCA hep arkalarada bakıyodu:D Hocam birazda öne baksana dimi:D
mehmetdinho Çektim ve yakalanmadım masanın altına kitap koydum virgülüne kadar çektim ama 70 aldım hocaya nedenini sordumda kitapa çok bağımlı kalıyosunuz kendi cümleleriniz yazmıyosunuz dedi :D
BJ 2 Dollar kravatın arasına koyup fende, pencereye yazıp matematikte görünmez kalemle yazıp coğrafyada türkçede fırsatım olmadı ilk fırsatta ondanda çekeceğim zaten türkçeye müdür giriyor 5 sorudan mutlaka birini kendi cevaplar:D
MaRki440 bende cok cektım ama bir kez yakalandım hoca bana baktı gozlerım ıcıne okadar set baktıkı dedım yandık. Ama bısey demedi allahtan rezıl olurdum :D
Inanc58 kopya çekmeim diyen yalan söylemiş olur zaten. çok çalışkan biri olsanız bile çekmişsinizdir. bende birçok sınavda çektim. zaten liseyi yatarak geçtim :D kopya çekmek özellikle (sevmediğiniz hocaların dersinde) çok zevkli oluyor. her yazılı bi kaç soruyu kopyayla hallederdim. alışkanlık olmuştu. bilsem bile kopya çekerdim. işi garantiye almak için tabi...