Beirrut alın buda benim trainer bu trainer ile 700 e kadar basabilirsiniz paranızı 999,999,999 yapabilirsiniz araba 700 basarken 1 sn de durdurabilirsiniz
Beirrut ya arkadaşlar ben oyuna tr yama indirmiştim.Oyun tr oldu ama hız göstergesi,kaçınçı sırada olduğun,kaç para aldığın... gibi göstergeler kayboldu.lütfen yardım edin.
BistRo :D muzzy 464 yazıyo sanırım ama kes kopyala yaparken dıkkatlı olmanı tavsıye ederım anlasıyılo bastakı 4 yakın ve dengesız olmus buda sana kapak olsun saygılar... :D :p
ufuk_abay 360 km == tamamen gerçektir bunu yapmak için oyunu bitirin herşeyi arabaya yükleyin ve sprint te marathonda 2. düzlükte basın nitroyuda sonuna kadar çakın oluyor işte ss:
Tearaway abi nosu kökledim demisin de nosun hiç bitmemis yoksa ben mi yanlıs biliom basınca orası bosalması lasım
*_*_*D_E_H_Ş_E_T*_*_* abi siz buna bişeymi diyonuz ben 315 yaptım ama 2. düzey performans paketleriyle(pro pack) yani burdan yola çıkacak olursak 3. düzey performansla kimbilir naparım dimi ehem ehem ;) ;) :cool:
ufuk_abay abi nitro çakmadım bide çaksam nolur acep. bide o önümdeki düzül 2 saniye dolmadan bitio :)
polattekstil konuyla alakasız ama bana save dosyası lazım %60-%100 arası olan varsa bana verebilir mi bi de bu save dosyaları nerede yeni konu açmıştım ama cevap gelmeyince bende buraya yazdım
m_o_11 2.duzey performans la 325-326 alti yaptim iki saniyeligine. sonra kuuuuttttt. foto yu o hizi tekrar yaptiktan sonra gondercem ...326