abow Orjinal Mesajı Yazan: Nois Pff mus_efeye sor abow a sor onlarla kapıştım nette sonucunu öğren taş bile taşlığını bilip atılınca yere düşüyorda senin lafın hala havada...hala havada...nasıl iş bu anlamadım.....
BeKTaS F1GO kesinlikle abow hocam haklı nois ss istiyorzu biliyorsun ben de 15 seniye fark attım diyorum yabancılara ama ss olmayınca sizi inanadırma eylimine girmiyorum neyse ii günler
muzzy..! Orjinal Mesajı Yazan: abow taş bile taşlığını bilip atılınca yere düşüyorda senin lafın hala havada...hala havada...nasıl iş bu anlamadım..... :p:)
Nois Ya açtırmayın şimdi ağzımı... SS çekmedim bidaa kapışırız diee... Ama yine kapışıp çekeriz no problem :lol:
addicted2love Ya bu forumda millet arabayı süremiyo ya da hakkaten de sizin oyunlarda bir sorun var. Ben 350 Z ile ne trainer ne hile 352 vurdum. Celica ile de 346.
addicted2love Ya arkadaşlar arabanızın hızları çok düşük ya da siz oynayamıyorsunuz. Outring turunda no trainer - no motion blur Toyota Celica 347 yaptı ama biraz erken bastım 346 yazıyo ondan. Görüntünün kaymaması da motion blur kapalı onun için ekran kartı desteklemiyo.
scuk muzzynin dedii traineri bende kullandım o tuşuna basınca araba uzuodu ayrıca arabaya NOS takmadanda yapılabilinio bildiim kadarıyla
Beirrut abiler isterseniz size bir trainer gönderirim. trainerin özellikleri; hızın 700 kadar çıkıyo paran 999,999,999 oluyo araba 1 sn durdurabiliyosun
cat Orjinal Mesajı Yazan: flubber04 ya foto nasıl çekiliyo yaw acil :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :gozluk: :gozluk: :gozluk: print screen ile çekebilirsin benim hızımda Audi TT 368 KM/H trainer yok