Orçun İNCE bencede bari gec cıkarıon öle bişi cıkarki 5 yıl oynayalım anasını satıyım bi oyun yapıyolar bi update'i 30 mb küçükten küçüğe güncelleyen bişi yapsınlar artık!
hellraiser Küçükten küçüğe güncelleme olmaz çünkü güncellemelerde databasein tamamı değişiyor şu anki sistemde bu imkansız.
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Hayır belli değil .Yılbaşı sonrası muhtemel .. ohooooo ylbasi sonrasi kimse almaz o oyunu görün bak fm parseller onu.
Orçun İNCE heralde yaa adamlar bu isi yapamayacaklarsa hiç bulaşmasınlar milleti oynatmaya hakları yokki adamı hasta ederler yaa....
FT_23 bu isi sacmalamaya basladilar iyice o yine ertelenir devre arasi transferi de icine alir merak etmeyin
Tearaway CM 5 VE FM 5 ELİMDE izmirde oturuyorum elime oyun yurtdısından gecti ve su anda bizim cd cide satılıor yer izmir/güzelyalı
Orçun İNCE cm5 gecemez allahm yaa bu insanlar ne kadar sewioyr böle şeler yazmayı cm 5 daha dünyada yok arkadasım anladınmı abi ben moderator olsam banlarım bunların hepsini....
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: Orçun İNCE cm5 gecemez allahm yaa bu insanlar ne kadar sewioyr böle şeler yazmayı cm 5 daha dünyada yok arkadasım anladınmı abi ben moderator olsam banlarım bunların hepsini.... Bende kendimi çok zor tutuyorum . Neyse yılbaşı civarı çıkacak arkadaşlar cm5 ...
ForzAKaaN Orjinal Mesajı Yazan: Aricci Bence bunlarin istedikleri FM iyice incelemek ve onlardan daha iyi bir oyun yapmak... valla çok haklısın aricci sana tamamıyla katılıyorum!!!