badboy_t gene bir ertelenme haberi daha!!ewt cm5 ertelendi tarih ise tam belli deil ama yıbaşına yakınmış!bu tarz haberleri sıkça vermeye başladım biliyorum kızıyonuz bana ama napiim işte ertelmiş gene!
Rocko Orjinal Mesajı Yazan: badboy_t gene bir ertelenme haberi daha!!ewt cm5 ertelendi tarih ise tam belli deil ama yıbaşına yakınmış!bu tarz haberleri sıkça vermeye başladım biliyorum kızıyonuz bana ama napiim işte ertelmiş gene! Bırakın CM'yi ya. CM hayranları yeni CM'yi oynar mı hiç? CM'yi CM yapan adamlar FM'yi yapıyor işte...
NecromanceR Haberi direk kaynağından aldım . BGS (Beutiful Game Studio) Türkiye Temsilcisi dostumun dediğine göre oyun yılbaşından sonrasına sarkacakmış . Çok ama çok kötü bir haber ...
madada256 amma saçma iş ha bu firmalar çok tutarsız. adam akıllı çalışmıo herifler millet o oyunu almayıverir o zaman turşusunu kurarlar o oyunun. :mad:
hellraiser http://shop.gameplay.co.uk/webstore/productpage.asp?productcode=RM01295 38gün var 1ay sonrasına ertelenmiş.
fanatikadnan Orjinal Mesajı Yazan: bkaraca Devamlı erteliyorlar... Hadi bakalım... BENIM PC de FM çok yawas oynuo bide bana menusu çok karmaşık geldii için BEN CM yi 9 gözle bekliorum başkada çarem yok zati
Fener_Man Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser http://shop.gameplay.co.uk/webstore/productpage.asp?productcode=RM01295 38gün var 1ay sonrasına ertelenmiş. Arkadaşlar linke tıkladım.Oyun 24 Ekim'de çıkmış :yikes: .Siz bu 38 günü nerde gördünüz ya? Hatta fiyatı 25 pound. bi cd'ciden check ediyim ! "*?!" tavana vurdu yani :o
Fener_Man Yanlış tercüme etmişim kusura bakmayın,uykusuzum da bugün.26 kasım mış.Özür dilerim bide arkamdan dalga geçmeyin :)
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Haberi direk kaynağından aldım . BGS (Beutiful Game Studio) Türkiye Temsilcisi dostumun dediğine göre oyun yılbaşından sonrasına sarkacakmış . Çok ama çok kötü bir haber ... Arkadaşlar , hatırlatmak gereğini hissettim ..!
CLauDio_1907 **NFS UnderGround2 , HaLf-Life2, GTA San Andreas, CM5... BekLemekten Bıktım iice Bu OyunLarı... :mad: **
ThE_s2d Orjinal Mesajı Yazan: CLauDio_1907 NFS UnderGround2 , HaLf-Life2, GTA San Andreas, CM5... BekLemekten Bıktım iice Bu OyunLarı... :mad: aynennnnnnnnnnnn