Yasal olmayan işlerle sen uğraş olur.benim bilgimle sen boy ölçüsemezsin.8 yaşında başladım bu veleti kullanmaya şimdi oyunların kralı oldum.oyunların özellikleri,dosyalama sistemleri ve 3D modeling sevdiğim konu başlıklarıdır.ben bu dosyalama sistemlerinin içeriklerini incelerim kafama göre değişiklik yaparım yapmam bana kalmış oluyor.Windows işletim sistemi MS bunu yapmak için 100 bin mühendis çalıştırıyor.Oyun firmaları da yaklaşık olarak aynı, Tek elin nesi varsa iki elin sesi vardır.Anladın mı?
Bilgisayar mühendisi oldum diye bilgisayarın tanrısımı kesilecem.Ama ben bilgimi paylaşmayı sevdiğim için laf etmiyorum.Almışım ünv diploması kanıt olsun diye birde kursiyer sertifikası 3 adet daha sayayım mı.
Sırf Fifa 2005 ve tCM 2005 in dosyalama sistemleri uğruna bu iki oyunu orjinal olarak aldım.Benim hobilerin,renklerim laflarım tartişılamaz.Dilini bana uygun olarak uzat yoksa dilini birazcık kısalttırırım senin.Bana laf atma lütfen.
Türkçe Dil paketini Ricardo yapıyorsa bende Türkçe kurulum hizmet paketi yapıyorum. Anlayan beni saygı ile karşılıyor.